Virginia Madsen misschien Mrs. Indiana Jones en Natalie Portman zijn dochter

Wat is er beter voor het humeur om met wat Indiana Jones nieuws te beginnen. Blijkbaar zouden er geruchten zijn dat Virginia Madsen de nieuwe mevrouw Indiana Jones zal vertolken. Madsen zelf gaf onlangs het antwoord.

Virginia Madsen maakte haar comeback als serieus actrice met Sideways (2004), waarvoor ze een Oscar-nominatie kreeg. En die comeback leverde haar een rol op in Firewall (2006), waarin ze de vrouw van Harrison Ford speelt. Helaas flopte de thriller, maar sindsdien gaan wel de geruchten de ronde dat Madsen en Ford zo’n goed stel op het witte doek vormen, dat zij wel eens de nieuwe Mrs. Indiana Jones kan worden.

Het kan natuurlijk de zoveelste promotie-stunt zijn gezien Firewall in de States op het punt staat om op DVD te komen en daar hoort wat aandacht bij, waarvoor ook Madsen voor werd ingeschakeld. In één van de interviews die Madsen voor Firewall gaf, ging ze in op de Indiana Jones geruchten.

“Ik denk dat het de beste roddel is die ik ooit over mezelf gehoord heb. En ik zou willen dat het waar was, maar nee, we hebben er nooit echt over gesproken.” Wel zei Madsen, omdat ze een Harrison Ford en Indiana Jones fan is, dat ze er met Ford over gehad heeft of hij nog een vierde Indiana Jones ging doen. Madsen:

“Waarschijnlijk heeft iemand gehoor dat ik het met Harrison over Indy gehad heb. Ik zie Harrison volgende week, maar ik durf hem bijna niet te vragen hoe het zit. Ik ben veel te bang dat de roddel een eventuele echte kans om Mrs. Indiana Jones te worden om zeep helpt.”

Wel, ik duim voor haar, want ze is een geweldige actrice. Maar ik betwijfel dat ze ooit in de film zal geraken, gezien de link met de geflopte en vrij recente Firewall iets te nadrukkelijk aanwezig is.

Update 10/06/2006: George Lucas, producer van de vierde Indiana Jones, wil graag dat Sean Connery terugkeert in de film. Connery speelde in het derde deel, Indiana Jones and the Last Crusade, de rol van Indy’s vader.

“I would love him to be in the next ‘Indiana Jones’…maybe I can push him into it. We are writing him in whether he wants to do it or not.”

Indiana Jones 4, werktitel Indiana Jones and the Ravages of Time of Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, staat vooralsnog in de planning voor een release op 23 mei 2007.

Update 10/07/2006: Geruchten gaan de ronde dat Natalie Portman de dochter van Indiana Jones zal gaan spelen. Karen Allen, die in Raiders of the Lost Ark Indy’s ex-vriendinnetje Marion Ravenwood speelde, is de bron van de geruchten die op dit moment over Natalie Portman de ronde doen. Tijdens een vragenuurtje na een Raiders of the Lost Ark screening liet de actrice zich ontvallen: “Oh, en ik heb net gehoord dat Natalie Portman gecast is als Indy’s dochter in de nieuwe Indiana Jones film.”

Allen onthield zich verder van commentaar en wilde niet op verdere vragen ingaan. Ook werd er door George Lucas geen officiële verklaring over de uitspraak van Allen gegeven. Dus of het om een feit of het zoveelste Indiana Jones gerucht gaat is niet bekend. Wanneer Indiana Jones and the Ravages of Time (zoals de werktitel luidt) in productie gaat is nog niet bekend.

***Related Posts***
05/10/2008: Indiana Jones 5 met Harrison Ford
14/02/2008: Indiana Jones 4 trailer !
26/06/2007: Eerste foto van Harrison Ford als Indiana Jones
09/03/2007: Shia LaBeouf wordt zoon van Indiana Jones
03/01/2007: Indiana Jones 4 gaat dit jaar in productie
09/11/2006: George Lucas hield Indy 4 tegen
23/08/2006: George Lucas over Indy 4 en Red Tails
05/04/2006: Indiana Jones in Australië
08/03/2006: Spielberg trekt zich terug in 2006
26/01/2006: Voorlopig geen Jurassic Park IV in zicht
05/10/2005: Lara Dutta én Sean Connery in Indiana Jones 4
31/05/2005: Indiana Jones 4 script wacht op goedkeuring
29/04/2005: Geruchten over Scarlett Johansson in Indiana Jones 4
05/12/2004: Pre-productie Indiana Jones 4 goed op dreef

***Related Sites***
Officiële Site: the indy experience.com
Imdb: Indiana Jones 4

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *