Jennifer Garner weigert rol in Dallas

Deze grap moest ik toch ook even posten. Naar het schijnt zou Jennifer Garner een aanbieding heeft geweigerd voor de rol van Pamela Barnes in de opkomende Dallas (2007) verfilming.

Je zou denken, WTF, Garner heeft met haar laatste film Elektra (2004) toch niet zoveel indruk gemaakt. Waarom dan een kans laten liggen om in een populaire film aan de massa te bewijzen dat je echt wel beter kan, niet?

Maar onze Alias-agente voelde zich blijkbaar niet zo goed toen ze vernam dat Jennifer Lopez reeds was gecast voor de rol van JR’s vrouw, Sue Ellen. Lopez is dan ook de gewezen verloofde van de man van Garner: Ben Affleck.

“Garner was echt tuk een rol te spelen in de film Dallas, maar dacht toch dat er snel sprake zou zijn van spanningen en bizarre situaties met J-Lo”, zegt een bron aan de website Hollywood.com.

Affleck vormt een koppel met Garner sinds juli 2004, zeven maanden nadat hij zijn verloving met Lopez stopzette. Garner, die al de zes maanden jonge dochter Violet met Affleck heeft, was vastbesloten haar rivaliteit met J-Lo niet op te rakelen en dacht dat de rol weigeren de beste oplossing was. En dat moet hard aankomen voor ons J-Lo, want ook regisseur Robert Luketic heeft afgehaakt nadat hij vernam dat de producers er op stonden dat Jennifer Lopez in de film moest zitten.

Ik hoop nog steeds dat ze bij hun eerste keuze van Marcia Cross blijven voor de rol van Pam. Marcia (beter bekend als Desperate Housewife Bree Van De Kamp) is een knappe actrice die fantastisch zou zijn voor de rol. Stukken beter dan Jennifer Garner. But who am I kidding? Het heeft er alle schijn van dat deze verfilming zal zuigen als geen ander. Sorry voor de Dallas fans, maar jullie zijn beter af om de serie te kopen op DVD.

***Related Posts***
14/06/2007: Dallas in de prullenmand
17/11/2006: Dallas wordt een komedie
05/08/2006: J-Lo verlaat Dallas
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
06/06/2006: Jennifer Garner haakt af omwille van J-Lo
02/04/2006: Dallas regisseur Robert Luketic houdt het voor bekeken
16/03/2006: Dallas casting

2 Comments

 1. llleeennn

  Gardner dan voor J-Lo. En ik denk dat ik ook geen film zou willen maken met de exen van mijn vriend/man 🙂 Ach, ze zal het geld niet nodig hebben zeker!?

  En wat betreft mij: ik heb natuurlijk alléén maar intelligente vriendinnen, soort zoekt soort 😀

  Reply
 2. karen

  Natuurlijk zal die Dallas film op niks trekken, dat weet je nu al. Garner heeft groot gelijk als ze besluit om haar pollekes daar vanaf te houden. Om welke reden dan ook. Trouwens ik zie Angelina Jolie ook nog niet in een film met Jennifer Aniston opduiken 🙂

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *