Dag 5 van “24” eindigt veelbelovend

Het 5de seizoen van “24” is eergisteren afgelopen in de States en zonder iets te verklappen van de inhoud kan ik jullie alvast vertellen dat de laatste minuten van de laatste aflevering iets was waar ik al maanden stond op te wachten. Sommige mensen hebben duidelijk nog een eitje te pellen met Jack Bauer. Ik kan haast wachten om Dag 6 te zien, maar laat ik het zo zeggen, maar het staat nu al vast dat het vonken zal geven. De opnames zijn reeds aan de gang en de eerste aflevering van het 6de seizoen wordt verwacht in januari 2007 in de States.© 20th Century Fox Television

Dag 5 zal binnenkort lopen op Kanaal Twee, ik veronderstel ergens rond oktober van dit jaar. De dag begint zoals vele al zullen weten met een aanslag op de voormalig president David Palmer. Jack Bauer moet uit zijn schuilplaats komen om Chloë O’Brian te beschermen. Maar wat hij al spoedig zal merken is dat hij valselijk wordt beschuldigd van de moord op Palmer. En dit is nog maar het begin van het drama die zich zal ontrollen. Het zijn 24 afleveringen met een overdosis aan adrenaline en een uiterst gewelddadige Jack Bauer die het zal moeten opnemen tegen geduchte tegenstanders.

Dag 5 heeft zijn goede en minder goede momenten, maar het blijft hoe dan ook tot op het laatste moment boeien. Het plot steek ingenieus in elkaar en de personages zijn opnieuw geweldig. Er zijn heel wat nieuwe gezichten, een aantal bekende acteurs en heel wat ouwe getrouwe die tijdens deze dag zullen sterven. Voor meer info over dag 5 kunnen jullie terecht op mijn 24 blog die ik van tijd tot tijd voorzie van een aantal updates. Rechtsonderaan vinden jullie de links van de afleveringen en eenmaal de serie loopt op de buis kunnen jullie de korte inhoud van de afleveringen snel even doornemen en eventueel een commentaar achter laten.

2 Comments

  1. agnus

    ik probeer je blogje te vermijden want ik wil geen spoilers lezen. Nog een paar maanden op mijn tanden bijten…

    Reply
  2. dave

    ik geef wel aan waar en wanneer er ‘ge-spoiled’ zou kunnen zijn. Ik ga zeker niet vertellen dat Jack Bauer op het einde sterft. :))

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *