Miami Vice van Michael Mann

Er viel eigenlijk nog maar weinig nieuws te rapen over Miami Vice (2006), de verfilming van de gelijknamige 80’ties serie. Regisseur Michael Mann (Heat (1995)) zal er terugkeren naar zijn roots, gezien hij een groot deel van de Miami Vice afleveringen had geproduced en geschreven. En na de teaser is de tijd aangebroken voor de nieuwe trailer.

Wel, stukken beter dan de teaser, want ik had eerder een beetje het gevoel dat alles erg leek op Collateral. Met deze trailer weten we dat we een harde film te zien zullen krijgen die in dezelfde sfeer baadt maar dan zonder die “foute” 80’ties clichés. Colin Farrell en Jamie Foxx zien er gewoon perfect uit als ‘Sonny’ Crockett en Ricardo Tubbs. We moeten nog wachten tot 16 augustus alvorens de film in onze zalen verschijnt.

3 Comments

 1. Jim

  Coole trailer! top!

  Reply
 2. Peter

  Wel aardig maar voor mij is er maar 1 miami vice en dat is de tv-serie. Niemand die Don Johnson kan overtreffen, zijn Sonny Crockett zal ingaan als het coolste tv personage ooit! en Edward james Olmos is gewoon Castillo. Ben wel benieuwd naar de film, maar verwacht een standaard actie filmpje met veel bling bling…

  dat neemt niet weg dat ik de film wel ga bekijken.

  Reply
 3. johan

  farrell kan crockett wel goed neer zetten denk ik. zijn uiterlijk en uitstraling komen dichtbij genoeg als ik de trailer kijk. zelfs zijn stem lijkt enigzins zonder die overdreven aan te dikken. maar foxx? mwa ik vind het geen tubbs hoor.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *