Red Sonja remake

Ik ben gek op films met Barbaren met gigantisch grote zwaarden en bijlen, afschuwelijke heksen, machtige tovenaars en bovenal knappe gespierde vrouwen of blonde maagden.

En binnenkort is het weer zover met een nieuwe Conan film. En wat blijkt, ook Red Sonja wordt vanonder het stof gehaald.

Jullie kennen toch nog de spin-off van Conan, Red Sonja (1995) met de 1m83 lange Brigitte Nielsen in de hoofdrol (foto) aan de zij van Arnold Schwarzenegger. Niet meteen een geslaagde film, maar toch een barbarian film, en toch geen slechte prestatie voor een model die nog geen acteer-ervaring had. Het zijn de mensen van Cinescape die met het nieuws over de remake van Red Sonja komen aandraven:

One of the bestselling indie comic books available is coming to the silver screen. Red Sonja, a sword-and-sorcery comic book from Dynamite Entertainment, has been green lit with a production budget north of $25 million.

Zou dit een teken zijn van de heropstanding van de barbaren films en de herwaardering voor spierbundels in films? Laten we hopen, wat ik heb echt plezier beleefd aan die films. Zolang er genoeg zwaargevechten zijn en de vrouwen er heerlijk barbaars en sexy uitzien…ben ik er altijd wel voor te vinden. Vraag blijft natuurlijk “wie” zal de rollen vertolken. The Rock? Vin Diesel? Voor de rol van Red Sonja ligt de keuze wat moeilijker. Estella Warren lijkt een ideale keuze maar het meisje kan amper acteren. Angelina Jolie zou anders een knappe Red Sonja kunnen zijn.

***Related Posts***
28/07/2008: Red Sonja en Conan slijpen hun zwaarden
01/01/2006: Conan 3 voor 2007
16/07/2005: Wachten op Conan the Barbarian

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *