Lost-regisseur over Star Trek film

Er circuleren een tijdje al heel wat geruchten rond een mogelijke nieuwe Star Trek film en onlangs nog dat de Mission: Impossible III (2006) regisseur J.J. Abrams betrokken zou zijn.

J.J. Abrams, die reeds ervaring heeft met series zolas Alias en Lost, beantwoordde de geruchten over een nieuwe Star Trek film. Volgens Empire zou Abrams de nieuwe Star Trek film regisseren en zou het verhaal zich centreren rond de vroege jaren van Captain Kirk en Spock.

Tevens wisten ze te melden dat Philip Seymour Hoffman (Capote) in onderhandeling zou zijn om de dokter op het sterrenschip te spelen. Abrams zei later dat hij inderdaad betrokken is bij de nieuwe Star Trek film, maar dat nog niets zeker is.

Blijkbaar zou Abrams als producent bij het project betrokken zijn met een optie om eventueel te gaan regisseren. ”Maar de geruchten omtrent het verhaal, zoals die nu de ronde gaan, zijn volledige inaccuraat,” aldus Abrams.

Ook wilde de regisseur niet ingaan op het verhaal van de film. Dus of het werkelijke een Spock/Kirk prequel betreft is nog steeds niet duidelijk. Abrams: “We hebben een pact met elkaar gesloten dat we geen specifieke zaken naar buiten zullen brengen.”

Dit is toch vreemd want de ‘geruchten’ over de verhaallijn kwamen via CinemaBlend en zij hadden eigenlijk wel stevige bronnen die ook het nieuws hadden gelanceerd van de betrokkenheid van de regisseur. Nu zou het kunnen dat de studio het verhaal-idee van de jonge Kirk & Spock in de wereld zou hebben gestuurd om even na te gaan wat de publieke opinie is en zien of het project een haalbare kaart is, al dan niet met het medeweten van Abrams. Maar gezien de reacties verre van positief waren, zou het kunnen dat nu plots iedereen doet alsof hij niets weet van deze verhaallijn. Dit laatste is uiteraard pure speculatie, maar het zou in ieder geval niet de eerste keer zijn.

1 Comment

  1. Dr Slump

    Zal JJ Abrams Star Trek franchise redden?

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *