Elizabeth Banks treedt op de voorgrond in Spider-Man 3

Elizabeth Banks (32), beter bekend voor haar rol als de boekenwinkel bediende in The 40 Year Old Virgin is momenteel een hot item in Hollywood. Elizabeth zal binnenkort te zien zijn in de horrorfilm Slither, maar zal ook iets meer op de voorgrond treden in Spider-Man 3 (2007) als Betty Brant, de secretaresse van J. Johan Jameson (J.K. Simmons). Dit stond te lezen op de site van Cinescape:


© Sony Pictures Releasing

Banks told MTV, “I do definitely sort of explore a little bit more of my relationship with Peter Parker.” She noted the groundwork is being laid for a Peter-Betty relationship much like the office romance they shared in the comics. “Peter Parker – he actually is Hugh Hefner,” she jokingly added.

Banks also noted, “They’re really exploring the dark side of power, the power a superhero has. Do you use it all for good? That’s the question. That’s the main theme of the movie.”

Wat steeds duidelijk begint door te sijpelen is dat naar alle waarschijnlijkheid mijn droom zal uitkomen: Mary Jane Watson zal sterven en dat Kirsten Dunst geen bron meer van irritatie en ergernis zal zijn. Zeker is het nog niet, want uit officiële bron is er nog geen korte inhoud van de film bekend. Wel weten we dat er een rol voor Gwen Stacy in de film zit, en samen met Betty Brant wordt dat toch wel een beetje veel competitie voor Mary Jane. Trouwens, als ze dan toch bezig zijn met een paar personages af te slachten, waarom doen ze die oma van Peter Parker daarmee ook geen plezier. Ik zal niet klagen moest die verdwijnen. Integendeel, ik zou ze er dankbaar voor zijn.

3 Comments

 1. Agnus

  waarom niet? 🙂

  Ik denk ook dat mary jane zal sterven. De filmposter met het zwarte pak wees al op een emotioneel geladen moment voor Spidy, en als er nu één iemand is die dringend mag vetrekken, is het toch Kirsten Dunst.

  Reply
 2. Dave

  jij zou er een pornofilm van maken, ik hoor het.
  :)))
  Dat pak kan ook iets te maken hebben met Venom. Er is zoveel rook rond dit personage dat er ergens wel wat vuur moet zijn.

  Reply
 3. johan

  niet veel spektaculairs, maar je ziet in ieder geval sandman even
  http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/spider-man_3/large.html

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *