Moet een actrice slank zijn?

Allez, het is niet mijn gewoonte om zwangerschappen te volgen, maar voor één actrice zou ik nog een uitzondering maken. Actrice Jennifer Garner, bekend van de tv-serie “Alias” en de martial art thriller en vervolg op Daredevil, de ongelofelijk zwakke Elektra (2005), is kort geleden bevallen van haar baby (30 november 2005) en nu een stevige en rondborstige moeder geworden.

Garner heeft tijdens haar zwangerschap behoorlijk wat overtollige pondjes verzameld. Veel Hollywoodactrices voelen zich in zo’n situatie gedwongen om in no-time weer hun ‘perfecte’ gewichtje van 50 kilo te wegen. Maar Garner doet de dingen graag op haar eigen manier: zij wil langzaam en gezond afvallen en veel tijd aan haar kindje spenderen.

Om haar overgewicht zo verantwoord mogelijk aan te pakken heeft de kersverse Hollywoodmoeder de hulp in geroepen van de Amerikaanse dieetgoeroe Valerie Waters, die voor haar een gezond programma heeft ontworpen om haar overtollige gewicht kwijt te raken. Garner en Ben Affleck spenderen daarom niet de hele dag in de fitnessruimte, maar lopen liever een blokje om. Maar in de buurt waar ze wonen staan slechts mastodonten van huizen, dus een blokje omlopen betekent misschien wel een kleine marathonloop. Feit is, actrices met overtollig vet, worden minder snel gecast als actrices die op covers van magazines prijken.

Garner is niet meteen de actrice die je zal tegenkomen (toch niet de eerst volgende jaren) in dramatisch zwaarwichtige films. Toch staat ze behoorlijk goed haar vrouwtje in Alias en zou ze misschien nog een paar kansen moeten krijgen in feature films. Garner is ook een grappig. Toen ze een presentatie moest geven tijdens de oscars en bijna was uitgegleden zei ze heel toepasselijk: “En zoals jullie hebben kunnen zien, doe ik ook mijn eigen stunts.” Sweet Garner.

5 Comments

 1. lord cms

  hollywoodtrutten met babies zeg :s

  Reply
 2. dave

  het moeten verbieden! 🙂 Er zijn al kindjes genoeg op de wereld en hollywood-babies zijn er echt teveel aan. :))

  Reply
 3. karen

  hela, er wordt hier niet gelachen met Jennifer Garner he, or Sydney Bristow hunts you down 🙂 Lach maar met haar vent 🙂

  Reply
 4. dries

  euh, nog niet juist, artikel van 2 december; ze is bevallen op 30 november

  Reply
 5. dave

  Kort geleden bevallen, dus. In ieder geval bedankt voor de preciese datum van de geboorte.
  :))

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *