Arnold komt terug voor Terminator 4

Dit moet het filmnieuws van de dag zijn. Terwijl steeds meer kiezers in California liever Arnold Schwarzenegger kwijt hebben dat rijk, zullen heel wat fans van de acteur tevreden zijn dat Arnold naar alle waarschijnlijkheid zal terugkeren voor Terminator Salvation (2009).

Vraag blijft hoe ze een robot van 60 jaar geloofwaardig kunnen maken. De mensen bij MovieHole schrijven het volgende:

Seems something’s changed – incongruously, this coincides with the decline of Arnold’s regard as the Californian Governor – because according to producer Mario Kassar, Terminator 4 is waiting in the wings, they’re just waiting for a free spot in Schwarzenegger’s calendar. Yep, the big man will be back…again.

“T4 does have a script and all we need is Arnie to finish his term and step in front of the camera and play his trademark role”, the producer, currently promoting Basic Instinct 2 in Germany, told TV’s Extra.

Niets is nog officieel en we wachten ook nog op een bevestiging van de acteur zelf voor zijn aanwezigheid in de nieuwe Conan film. Ik heb niets tegen ouder wordende acteurs, zolang het verhaal daar wel rekening mee houdt. Foto’s van Arnold zonder zijn shirt laten vermoeden dat de man al een tijdje zijn lidkaart bij de lokale gym-club heeft verloren. Ik ben benieuwd hoe ze het zullen aanpakken.

7 Comments

 1. lord cms

  zou hij een rol krijgen waarin hij mag zeggen: do what i say you to do, I’m the governor!
  ei maat: hou u storthooopp mar bij u hé maat!

  gisteren ben ik dus naar “headspace” gaan zien met een maffe amerikaanse regisseur als gast
  matula und horst hebben ook nog “mortuary” gezien

  ik ga seffens naar “2001 maniacs”, er zou bootjesrace zijn?
  en dan zit het filmfest er voor mij op

  “ulder” of “under” poeh ’tis te zien hoe da ge spreekt maar “under” is idd bezittelijk en “ulder” is een persoonlijk voornaamwoord.

  Reply
 2. agnus

  Ging James Cameron die film nu niet regisseren? Op Imdb staat de regisseur van Terminator 3 …

  Reply
 3. Babylon12

  Cameron had gesprekken maar die zijn tot niets uitgelopen. Hij wou eiegenlijk liever een nieuwe True Lies maken dan een Terminator. Ik vind dit ook belachelijk gezien T3 echt wel een barslechte film was.

  Reply
 4. Dave

  T3 had zijn momenten. Het probleem is een beetje dat ze niet meer goed weten waar ze naar toe moeten met hun concept. Op den duur wordt het een beetje bij de haren getrokken als hij voor de zoveelste ker moet terugkomen. Trouwens is het een beetje onlogisch, wat vele problemen in T3 hadden vermeden kunnen worden door de robots op een ander tijdstip in de tijd terug te sturen. Als je iemand wil doden ga je toch niet in de tijd terug wanneer deze persoon 20 is, maar wel wanneer hij pas geboren is of nog, ga achter de moeder van het kind. Maar ja, het zou allemaal veel minder spannend zijn, dat zie je van hier.
  Ik weet ook niet goed wat er in T4 moet gebeuren. Misschien moeten ze er maar een keertje een echte science fiction film van maken en gaan in de tijd van de cyborgs. Daarvoor zou ik nog een ticketje willen kopen.

  Reply
 5. Cynthia

  Reactie op Dave:

  Je geeft in je posting aan dat ze John Connor beter als baby hadden kunnen vermoorden, of beter nog zijn moeder, voordat Jonh ook maar geboren was. Maar dat laatste hebben ze nu juist wel in T 1 geprobeerd te doen, alleen lukte dat niet. En toen ie 13 was hebben ze het opnieuw geprobeerd.

  Reply
 6. dave

  de moeder was 19 in de eerste film. En dat bedoelde ik net. Een baby doden is in principe iets minder moeilijk want die lopen niet weg – dus ofwel Sarah Conner ofwel John – maar wanneer ze pas geboren zijn in de kraamkliniek. Zoals ik zei, dat is iets minder leuk voor een actiefilm.

  T4 zou moeten uitkomen in 2008 – maar waarschijnlijk zonder Arnie, en dat zal een serieuze teleurstelling zijn. Een cyborg gaan ze nu eenmaal niet maken met r voor de fans. Een cyborg met rimpels is een beetje moeilijk om dit realistisch te maken… 🙂

  Reply
 7. john

  arnold moet terug komen anders moeten ze geen nieuwe uit brengen hij heeft tenslotte de film gemaakt.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *