The Evil Dead remake

Er zit dus geen Freddy vs Jason vs Ash in het verschiet, wel een Freddy vs Jason vs Michael Myers. Maar komt er dan uiteindelijk nog een vervolg op The Evil Dead films? Geen nieuwe sequel, maar wel een nieuwe remake zo blijkt.

In een interview met het horrormagazine Penny Blood Magazine vertelde Evil Dead acteur Bruce Campbell dat hij samen met regisseur Sam Raimi werkt aan de remake van hun cultfilm The Evil Dead uit 1981. Campbell wilde nog niet al te veel kwijt over de remake, maar enkele details wilde hij wel delen. Zo is het niet de bedoeling dat de nieuwe Evil Dead opnieuw een sequel wordt. Raimi en Campbell denken vooral aan remake, waarbij het originele verhaal een compleet nieuwe invulling krijgt, aangepast aan onze moderne tijd. Coming Soon voegt daaraan toe:

Volgens Campbell zal het karakter dat hij in de Evil Dead trilogie speelde, Ash, niet in de remake voorkomen. De rode draad in de nieuwe film zal het boek der doden zijn, die een gruwelijke uitwerking zal hebben op een nieuwe groep mensen in nieuwe situaties.

Voor fans van de Evil Dead trilogie die bang zijn dat hun favoriete horrorfilms om zeep worden geholpen door deze nieuwe versie had Campbell goed nieuws: “de creepy basis van de nieuwe Evil Dead blijft volledig intact, deze keer wordt het alleen nog enger en de special effects zullen veel beter zijn.” Maar eerst moet de Evil Dead regisseur ons nog verwennen met Spider-Man 3.

***Related Posts***
24/02/2006: Spider-Man 3 posts
02/01/2006: Bruce Campbell in They Call Me Bruce
29/11/2005: Bubba Ho-Tep & Bubba Nosferatu
19/11/2004: The Evil Dead IV ?
23/08/2004: Freddy vs Jason vs Ash

8 Comments

 1. emma

  yo ik heb zelf een blog over kelly clarkson.
  Je kent ze waarschijnlijk wel.
  Alleszins een super – blog (van u)
  wil je eens een reactie nalaten op mijn blog
  alvast bedankt ***
  http://kellyclarksonmusic.skynetblogs.be

  Reply
 2. Matula

  evil dead 2 al geen remake was van 1?!
  kelly clarkson…?! 😉

  Reply
 3. dave

  Evil Dead 2 was geen sequel maar een remake met meer geld. The Evil Dead remake zal dan en remake worden met nog meer middelen.

  :))

  Reply
 4. Lord CMS

  ik wil die kelly clarksonfan wel eens wat “evil” en “dead” doen nadat ik er iets anders mee gedaan ehb 😀
  ik was 16 toenik die films zag en kan me die niet meer herinneren ik weet wel dat ik ze maf vond, maar ik verwar altijd met braindead of omgekeerd :s?
  man man weetik veel wat ik deed toen ik 16 was…
  hmm ik was toen eigneljik heel “evil” en “dead” ook eignelijk en kelly clarcson was toen nog niet geboren…

  Reply
 5. lord cms

  da’s ist ein foto aus der film “storm” er ist donny donaldson! in der film! lol

  Horst ist ganz anonymus

  Reply
 6. agnus

  sommige films kan je blijven remaken. Kijk nu naar James Bond…

  Campbell is wel een bron van entertainment dus ik ben wel benieuwd.

  Reply
 7. johan

  ik ben te lui om het op te zoeken, maar er zou ook een film met campell komen die naar een dorpje verhuist dat door demonen geteisterd wordt. iedereen ziet campell aan voor ash uit de films en hij moet tegen zijn zin in de held gaan spelen.

  Reply
 8. Dave

  De film zou nog dit jaar moeten uitkomen. Ga maar effe zien op het linkje.
  😉

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.