Gloednieuwe X-Men 3 trailer

This makes life worth living. Ik ben helemaal weg van de nieuwe X-Men 3 trailer. De speciale effecten in die film zijn zalig en het ultieme gevecht adembenemend. Hoeveel films kan je opsommen waarin verschillende superhelden een slag leveren tegenover verschillende superslechteriken. Juist, bitter weinig om niet te zeggen geen enkele goede film. Ik trek al mijn twijfels over regisseur Brett Ratner in. X-Men: The Last Stand (2006) zal zeker niet moeten onderdoen voor Superman Returns (2006).

Korte inhoud: De mutanten zijn nog steeds niet geaccepteerd en nu heeft een farmaceutisch bedrijf een middel ontwikkeld tegen de mutanten. Ze kunnen kiezen: als mutant door het leven gaan of het middel nemen en een normaal mens worden. Het vraagstuk is een mooie gelegenheid voor de tolerante Charles Xavier en zijn tegenstander Magneto, die in het principe van survival of the fittest gelooft, om hun strijd te hervatten. Het gevolg is de ultieme test: de oorlog der oorlogen wordt tussen Xavier en Magneto gestreden, maar ten koste van wat?

***Related Posts***
08/08/2007: Wolverine krijgt oscarwinnende regisseur
30/05/2006: X-Men 3 breekt records
21/03/2006: Brett Ratner interesse in Wolverine spin-off
30/12/2005: Psylocke in X-Men 3
06/12/2005: Eerste beelden uit X-Men 3
27/07/2005: X-Men 3 in productie
18/04/2005: Een R-rated Wolverine Spin Off ?
27/03/2005: Nieuwe regisseur voor X-Men 3

3 Comments

 1. Sander

  26 mei, nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo… nog zo lang :-(.

  Reply
 2. dave

  ik denk dat de film zelfs twee dagen vroeger uitkomt.
  😉

  Reply
 3. agnus

  Me love X-Men. Me crazy in love with Phoenix and Storm. Me love the film long time.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *