Mariah Carey opnieuw voor de camera tegen beter weten in

De Amerikaanse zangeres Mariah Carey gaat het toch weer proberen als actrice. Na de enorme flop van haar speelfilm Glitter (2001), heeft ze ingestemd met een hoofdrol in de bioscoopfilm Tennessee (2008), aldus het showbizzblad Variety.

Korte inhoud: De broers Carter en Ellis vertrekken vanuit New Mexico op reis om hun verloren vader te gaan zoeken. Hij is wellicht de enige die Ellis kan redden met diens beenmerg aangezien leukemie bij hem is vastgesteld. Onderweg ontmoeten ze Krystel, een ambitieus countryzangeresje dat hen op hun verdere reis zal vergezellen.

De producent van Tennessee heeft gezegd Glitter nog nooit te hebben gezien. Hij vindt dat Carey in elk geval overtuigend was in het maffiadrama WiseGirls (2002). Veel filmcritici vonden haar rol in die film het definitieve bewijs dat Carey geen actrice is. Carey zelf wil laten zien dat ze wel degelijk kwaliteiten heeft voor het witte doek. Hoe dan ook, WiseGirls werd, al een even grote flop dan Glitter. Tiens, dat had ik nu eens niet zien aankomen.

Als r&b zangeres kun je je tegenwoordig niet meer op straat komen als je niet op z’n minst één filmhit hebt gemaakt. Mariah Carey heeft een aantal pogingen ondernomen maar zonder veel succes. Het resultaat was dat het publiek haar films liever zo snel mogelijk wilde vergeten, inclusief La Carey zelf. Maar de aanhouder wint, dus probeert ze het nu nog een keer met de hoofdrol in de onafhankelijke productie Tennessee.

In Tennessee zal Carey een serveerster spelen, die samen met haar broers op zoek gaat naar hun vader die van zijn kinderen vervreemd is. En daar hebben ze reden voor, want de jongste van het kroost dreigt te sterven aan leukemie en alleen pa kan zijn kind van deze vreselijke dood redden. Ik krijg al de tranen in mijn ogen, en dat heeft weinig te maken met die korte inhoud…3 Comments

 1. agnus

  Ze ziet er wel behoorlijk appetijtelijk uit moet ik zeggen. Maar ja, ik hoor ze toch liever zingen dan acteren. Je moet Glitter echt eens bekijken. Zorg wel dat je dit niet doet in sombere toestand. Zou wel eens fataal kunnen zijn.

  Reply
 2. TTC

  Ik kan ze niet horen of zien. Ik vind het zo’n chichi-madammeke!

  Reply
 3. Geert

  Mariah Carey kan beter acteren dan de meeste mensen wel denken…ik heb Wisegirls op dvd omdat het gewoon een superfilm is en Mariah acteert er gewoon fantastisch in…ze speelt een rol die zo verschilt van haar dagelijks imago…SUPER…
  Glitter was gewoon heel slecht geschreven en de montage was verschrikkelijk…

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *