Een Baywatch film met Pamela Anderson

Een serie die NIET behoort tot mijn Top 50 Beste TV-serie is “Baywatch”. De serie heeft reeds 11 seizoenen achter de rug en werd wereldwijd verdeeld, met uitzondering van Antarctica. Nochtans kreeg het in zijn lange running nooit een erkenning van de Emmy Awards. Misschien had dit wel iets te maken met het té grote babe-gehalte…?

baywatch_poster.jpg

Hoe dan ook kan de serie rekenen op een filmversie, Baywatch (20??), en zal vreemd genoeg geproduceerd worden door de horror-revelatie van de laatste jaren, Eli Roth. En blijkbaar zal de originele cast niet terugkomen, slechts een aantal cameo’s, oa. die van Pamela Anderson. Het is M&C die met het nieuws komt aandraven:

Director Eli Roth said: ‘Pammy and the original cast will most likely do cameos in the movie. But for the main cast, they want to go with a new crop of hotties. The other producers spoke to Pamela about it and she said she’d love to do a cameo. For me it wouldn’t be ‘Baywatch’ without her.’

Meanwhile, ‘Baywatch’ creator David Hasselhoff has revealed the new film will include crime-fighting lifeguards. He said: ‘It will be set in different locations around the world. There will be lifeguards who are also sent on crime-busting sprees.’

Hmmm, redders die ook nog eens een politietaak te vervullen hebben…? Hoe in godsnaam zal je zoiets kunnen verkopen? Wel, het is Hollywood en zij hebben ons in het verleden allemaal kunnen wijsmaken dat je met een bemand schip kan graven tot de aardkern en daar de rotatie van de gloeiende lava kan wijzigen (voor meer details verwijs ik naar The Core (2003)). Dus waarom zouden we vragen hebben bij lifeguards die ook een badge dragen?

Met Eli Roth als producer kan je waarschijnlijk ook heel wat naakt en seks verwachten, en meteen ook misschien een goede redenen voor sommige bioscoopbezoekers om deze film te zien. Dus lifeguards, die flikken zijn en er allemaal uitzien als rondborstige of gespierde fotomodellen. Wat wil je nog meer? Een goed verhaal!? Ga maar een beetje in het water spelen, gij. It’s baywatch time!

Update 15/04/2006: Ze leek uit het niets te komen: onlangs maakte Jessica Simpson haar debuut op het zilveren scherm met een erg sexy rol in ‘The Dukes of Hazzard’, de bioscoopversie van de beroemde Amerikaanse televisieserie uit de jaren ’70-’80 waarin een sheriff hele dagen achter twee broers en hun supersnelle wagen aanjaagt. Haar vertolking duurde misschien maar 5 minuten, maar bleef niet geheel onopgemerkt.

En nu ze de rol van redster heeft aangenomen in de verfilming van Baywatch riskeert ze heel wat mannen definitief te doen oververhitten! Na de minuscule short en het roze topje is het dus de beurt aan het rode badpak… En één ding is zeker: Simpson zou perfect zijn om Pamela Anderson op te volgen. De producers hopen nu alleen nog dat David Hasselhoff zijn rol van Lieutenant Mitch opnieuw wil komen spelen…

Update 22/04/2016: Tien jaar na datum is er uiteindelijk een schot in de roos voor Pamela Anderson. Samen met David Hasselhoff zal ze een rol spelen in de opkomende filmversie. Pamela had zich de laatste jaren ook fel laten opmerken in de boekskes, en Playmate heeft nog niets van haar rondingen verloren. Volgens Dwayne Johnson ‘werd ze een van de meest iconische karakters van een generatie, voor de meest succesvolle tv-serie aller tijden’, en dus konden ze de film niet zonder haar maken. Of Anderson ook haar rode badpak weer aantrekt, is niet duidelijk. Vorige maand maakte Johnson ook al de terugkeer van het andere Baywatch-icoon, David Hasselhoff, bekend. Hij krijgt een andere rol dan hij in de serie speelde. Johnson neemt in de filmversie namelijk zijn karakter Mitch Buchannon over.

***Related Posts***
08/06/2017: Baywatch filmbespreking
09/12/2016: Baywatch pakt uit met humor, spierbundels en babes in slo-mo
12/11/2015: 7 actrices op de Baywatch shortlist
30/07/2015: Baywatch film met Dwayne Johnson wordt reboot komedie
24/01/2007: Pin-up Keeley Hazell in Baywatch the movie?
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
10/02/2006: Een Baywatch film met Pamela Anderson

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *