Acteur Chris Penn overleden

Schokkend nieuws. De Amerikaanse acteur Chris Penn (43) is dinsdag in zijn woonplaats Santa Monica in Californië overleden. Hij werd dood aangetroffen in zijn woning, volgens Imdb. De oorzaak van zijn overlijden is niet bekend, maar volgens de politie zijn er geen tekenen die wijzen op een misdrijf.

Chris was de broer van de acteur Sean Penn en speelde in een tiental films. De broers zijn samen onder meer te zien in At Close Range (1986). Chris Penn werd vooral bekend door zijn rol van Nice Guy Eddie Cabot in de film Reservoir Dogs (1992) van regisseur Quentin Tarantinon en True Romance (1993), maar was ook te zien in The Boys Club (1997) en The Funeral (1996). Twee films die naast de Tarantino films de enige waren van enig belang voor de acteur.

Iets wat weinig mensen weten is dat Chris Penn ook een zwarte gordel had in karaté. De acteur is niet lenig maar heeft een stevig lichaam. Dit kon je trouwens zien in de B-actiefilm Best of the Best (1989). Hoe dan ook heeft de acteur de laatste jaren heel wat kilo’s bijgekomen en dat kan niet gezond zijn. Ik zal deze post wel updates van zodra er meer details bekend zijn.

3 Comments

 1. Marcus²

  das lang geleden. Maar dat hij een zwarte band had kon ik toch niet raden na het zien van die film. Gewoon een brok vet, een beetje zoals het vriendje van Van Damme in Bloodsport.

  Reply
 2. Borriquito

  nu ik hier regelmatig moet komen snuffelen voor de fimkwis
  je blog ineens maar bij mijn links gezet
  zo vind ik je sneller terug
  groetjes.

  Reply
 3. gilles

  Intomen was al geplaatst door Talleke.
  Je mag gerust een ander woord plaatsen.

  Doeiiii

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *