Basic Instinct 2: Risk Addiction foto’s

Het vervolg op de thriller Basic Instinct (1992), waarop niemand echt zit te wachten, bevat zoveel expliciete seksscènes dat de Amerikaanse filmkeuring vooralsnog vindt dat die niet geschikt is voor personen die jonger zijn dan zeventien jaar. De producenten van Basic Instinct 2: Risk Addiction (2006) met in de hoofdrol opnieuw Sharon Stone zijn daarom nogmaals naar de montagetafel gegaan om de meest controversiële scènes aan te passen. Zij hopen zo de filmkeurders te bewegen hun oordeel te verzachten zodat meer mensen de film kunnen zien, meldden Britse en Amerikaanse media vrijdag. De film verschijnt op 31 maart in de Amerikaanse bioscopen en kort daarna in Europa.

In Basic Instinct 2 speelt de inmiddels 48-jarige Sharon Stone opnieuw femme fatale Catherine Trammell. Maar in tegenstelling tot in 1992 is Michael Douglas niet haar tegenspeler. De 41-jarige Britse acteur David Morrissey speelt de rol van dr. Michael Glass, die in de ban van Trammell raakt.

Toch vreemd gezien je zou verwachten dat een film zoals Basic Instinct niet meteen is bestemd voor mensen jonger dan 17 jaar, maar eerder een publiek van twintigers en dertigers. En nu willen ze precies die vunzigheid waarmee Basic Instinct in de spotlight is gekomen gaan inkorten. Trouwens, wie in godsnaam staat te wachten op een bejaarde Stone die provocerend en zonder slipje haar benen over elkaar slaat? Ja, ik vrees dat het zo plat zal worden dat deze scène er ook zal tussen zitten. Dit hebben gezegd ziet Stone er nog behoorlijk goed geconserveerd uit op de foto’s.


basic_instinct_2_risk_addiction_pic01.jpgbasic_instinct_2_risk_addiction_pic02.jpgbasic_instinct_2_risk_addiction_pic03.jpg

© Metro-Goldwyn-Mayer

Daarnaast heeft Sharon Stone geen deftige rol meer gespeeld is jaren, heeft Michael Douglas afgehaakt en werd Paul Verhoeven fijntjes aan de kant gezet. Maar, There will be blood !! …ha neen, dat is een andere prent. Soit, het enige wat deze film heeft, wat vele andere niet hebben, is een degelijke regisseur die weet hoe hij een verhaal moet vertellen. In deze film is dat de Schot Michael Caton-Jones (Rob Roy, The Jackal, Scandal).

Waarom is de trailer nog niet uit? Dit is een goeie. Blijkbaar wil Sony deze nog niet vrijgeven. Dit gebeurt vaker bij films waarvan ze helemaal niet zeker zijn. Toch wel ironisch dat de studio geen ‘risico’ wil nemen met een film die ‘Risk Addiction’ als subtitel heeft. De datum is uitgesteld naar 10 februari. Voor de liefhebbers van het genre verwijs ik naar onderstaande related posts. Dit afkooksel wordt op 5 april verwacht in onze zalen.

***Related Posts***
27/12/2006: Top 10 Flops van 2006
16/12/2006: De Beste en Slechtste Films van 2006
16/02/2006: De officiële & onofficiële trailer van Basic Instinct 2
06/02/2006: Basic Instinct 2 van ‘NC -17’ naar ‘R’ rated
12/10/2005: Sharon Stone praat over Basic Instinct 2
07/01/2005: David Morrissey in Basic Instinct 2 en Sharon Stone krijgt een body-double
10/09/2004: Basic Instinct 2: The Good, The Bad …and the Stupid

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *