Back to the Future 4

Woehoe, nog meer sequel nieuws. Om er duizelig van te worden. En deze keer zou het successvolle Back to the Future nog een staartje krijgen. Michael J. Fox is zeker bereid om nog wat in de tijd te reizen. Hij is in onderhandeling voor het vierde deel.

De acteur die de ziekte van Parkinson’s heeft, wil alleen meewerken als zijn karakter dezelfde leeftijd heeft als hij nu heeft. De voormalige Spin City ster wil de rol overnemen van Christopher Lloyd als de excentrieke wetenschapper Doc.

“Ik ben nu 44 jaar oud en ik heb geen behoefte om als een tiener te skateboarden. Na de eerste drie delen heb ik het wel gehad. Het is nu tijd voor een jongere cast en een nieuwe uitwerking van het concept”, aldus Michael.

Dit zou nog wel eens een leuke sequel kunnen zijn en fijn om nog eens Fox op het witte doek te zien. Het idee om hem als professor te casten is nog niet zo verkeerd. De rol zal in ieder geval klein moeten zijn, want ik zie niet meteen hoe je een hoofdrol-acteur kan verzekeren voor een film als die Parkinson heeft. Jammer, want indien hij de ziekte niet had, zou hij nog steeds tot de top behoren. Een 4de deel breien aan de Back to the Future films is zeker mogelijk. Ik bedoel, met het concept van tijdreizen kan je alle kanten uit. Ik vind trouwens dat er nog te weinig geslaagde time-travel films bestaan. Great Scott !!!

***Related Post***
26/12/2005: Peter Jackson denk aan The Frighteners 2

***Related Pics***
wallpapers: 1 en 2

15 Comments

 1. Schimmig

  Mij lijkt een 4de deel van Back to the Future geen goed idee. De eerste 3 films waren geweldig, maar aangezien de Delorean in het derde deel gesneuveld is, zou het raar zijn als het verhaal nu ineens onverstoorbaar verdergaat. Ook vind ik niet dat Michael de rol van Doc moet krijgen. Christopher Lloyd is een acteur die aan al zijn personages een specifieke draai kan geven. Michael is weliswaar een uitmuntend acteur, toch zou de film volgens mij een heel andere sfeer ondergaan. Lekker bij 3 delen houden dus!

  Reply
 2. Bttf

  De eerste 3 films waren geweldig, maar aangezien de Delorean in het derde deel gesneuveld is
  zou het raar zijn als het verhaal nu ineens onverstoorbaar verdergaat.

  is inderdaad gesneuveld maar alsje ook ff nadenkt weetje dat Doc later aan komt met een nieuwe tijdmachine de locomotief
  dus opzich kan er wel een deel 4 bij .. 😉

  Reply
 3. Rick

  Jezus, een deel 4? Man, dat is zeker cool. Moeten ze echt gaan doen 🙂 dan in de 2de wereld oorlog ofzo 😀

  Reply
 4. 1.21 Gigawatts!!!!

  Ik vind dat ze ‘t gewoon moeten doen. Als je ziet wat een succes de eerste drie films hebben gehad moet je maar eens bekijken hoe een vierde film gaat worden. Het enige probleem is… Waar moet ‘ ie naartoe? Hij is al terug in de tijd geweest, hij is al in de toekomst geweest en hij is zelfs nog verder terug in de tijd geweest! En nog verder in de toekomst zou behoorlijk saai zijn. En als er geen 4e zal komen, koop dan GTA: Vice City en download de Back To The Future: Hill Valley mod. Dan ben je Marty en kun je zelf een verhaal gaan verzinnen. De DeLorean van BTTF 1, BTTF 2 en BTTF 3 zitten er ook in, de TimeTrain, Alle voertuigen veranderen als je van tijd veranderd; ze worden nieuwer of ouder… Uitproberen dus!

  Reply
 5. Crystal-force

  Ik vind het de mooiste serie ooit gemaakt !
  Van mij mogen ze het best doorzetten, maar dan misschien in het idee van de kleinzoon van marty die dan met de kennis van doc en marty zelf een nieuw soort tijdmachine bouwen van moderne auto’s. Deze zouden ze dan kunnen verkopen met als gevolg dat iedereen kan tijdreizen. Uiteindelijk loopt het helemaal mis en zullen ze er van alles aan moeten doen om dit te herstellen…. althans… dat lijkt me een leuk uitgangspunt voor de nieuwe 😉
  heb je het probleem met de delorean ook opgelost 😉

  Reply
 6. timetraveler

  er zijn bijna gn betere films dan bttf.pure nostalgie.wist er nog niets van maar nu ik het weet wil ik hem zo vlug mogelijk bekijken.afhalen die handel.

  Reply
 7. Cung Do

  Eindelijk!

  Reply
 8. Grafschnitzel

  zouden ze in 2015 uit moeten brengen, het jaar waar Marty in deel 2 verzeild raakte. En dan moet de jonge Marty uit 1985 aan de huidige Marty verschijnen, waardoor er weer een of ander tijdsverloop-conflict ontstaat, en hij terechtkomt in een parallelle wereld waarin er geen zwevende skateboards en vliegende auto’s zijn, maar wel 11 september en de iphone. De onze dus. Waaruit blijkt dat we de hele huidige wereld aan Marty te danken hebben.
  Maar ja, da’s dan wel nog bijna 5 jaar wachten dus…

  Reply
 9. Lucas

  Ik ben ook fan van de serie en voor de tijd dat het gemaakt is ver vooruit. Maar een vierde deel lijkt me wat te overdreven. Daarbij stond de Familielijn Tannen, Doc en de familielijn McFly centraal met hun familietrekken die van generatie op generatie werden doorgegeven en mooi in beeld werden gebracht. Op het einde van deel 3 heeft Marty dan ook zijn les geleerd wat betreft ‘Are you a chicken?’. Ik vind dat er qua moraal niets meer aan toe te voegen is. Dat was de bedoeling ook niet van de regisseur. Als diezelfde regisseur nog een 4de deel eraan wil breien: Be my guest betreft verdere moraallijn.

  Reply
 10. bryan

  Jezus, een deel 4? Man, dat is zeker cool. Moeten ze echt gaan doen 🙂 dan in de 2de wereld oorlog ofzo 😀
  ik vind de films egt tof en ik wilgraag nog meer en die voorstel over de 2e wereld oorlog is een goed idee, ik heb gister nog deel 3 gezien haha

  Reply
 11. Witboek

  Waarom zou er geen vervolg moeten komen. Ik kan niet wachten op een leuk vervolg

  Reply
 12. Prima

  Geweldig idee!
  Lijkt me tof om te zien hoe ze zouden schrijven.
  Als het verhaallijn maar goed is.

  Reply
 13. sem

  meteen doen! ik liet de films aan mijn zoon zien en we gaan vanavond deel 3 kijken hij vind de films echt geweldig.
  ik zou het ook heel erg leuk vinden en de rollen……nou je kan altijd inderdaad een jongere cast doen.
  gr.sem.

  Reply
 14. Elting

  Kom maar op . Vooral onze kinderen gaan het leuk vinden.

  Reply
 15. Lowend

  Yessssss!! Eindelijk, hier zat ik jaren op te wachten…yesssss Deel 4……….5 en 6 😉
  Nieuwe techniek en 3 D!! Yihaaaa!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *