Scary Movie 4 posters

Binnenkort zullen de fans opnieuw kunnen genieten van een portie onversneden onzin en parodieën van uiteenlopende kaskrakers. Op 12 april 2006 komt Scary Movie 4 (2006) uit in onze zalen. Ik moet bekennen dat ik niet meteen een grote fan ben van dergelijke nonsens, maar zo af en toe kan het de lachspieren stimuleren. Scary Movie 1 & 2 waren behoorlijk, deel 3 vond ik dan weer helemaal allesbehalve grappig. Regisseur David Zucker, beter bekend voor zijn hilarische Airplane ! (1980), Top Secret (1984) en The Naked Gun (1988) zal de film voorzien van de nodige slapstick debiliteiten. Geef mij maar liever échte komediefilms van onze nieuwe Hollywood ratpack.

Vreemd genoeg ga ik die altijd wel huren, al was het maar om eens te zien welke filmscènes op het netvlies zijn blijven plakken. Je kan ze bijna beschouwen als een soort jaaroverzicht, waarvan je tijdens de MTV movie awards al een voorsmaakje krijgt.

Er zijn al enkele namen gevallen die in de film zullen opdraven, naast de vaste crew; Anna Faris, Regina Hall en Leslie Nielsen zijn er ook cameo’s voor Dr. Phil en basketbalspeler Shaquille O’Neal. Ook Craig Bierko is van de partij, hij speelde onlangs in Cinderella Man de gevreesde boksheld Max ‘The Bear’ Baer. Carmen Electra laat in het 4de deel ook nog even haar gevulde boezem zien, hoewel ze eigenlijk is vermoord in de vorige films. *But who gives a shit*. De films zijn in Amerika gigantische box-office krakers en Dimension Films zal deze goudkraan nog niet zo snel dicht draaien.

De affiches zijn anders wel geslaagd. Ik hou enorm van de spoof van de film Saw. Als je de affiche van dichterbij bekijkt zie je de grappige teksten. Hier zijn 3 exemplaren van goede kwaliteit: poster 1, poster 2 en poster 3, met dank aan de vrienden van Filmfan. Of dit voldoende zal zijn om een filmticket te kopen voor de voorstelling betwijfel ik. Houden jullie van de Scary Movie films?

3 Comments

 1. |sm|

  de vingers van saw vind ik het tofst. maar ze zijn allemaal niet mis! de eerste scary movie vond ik nog leuk, maar de andere al veel minder!

  Reply
 2. kenny

  goed

  Reply
 3. je weet

  dat is waar 1 deel was leuk maar 2 vondt ik het leukst 3-4 wat minder als het leuk moet blijven moet er veel meer humor in anders gezkt voor mij 😉

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *