Mission: Impossible III

De eerste beelden van Mission: Impossible III komen eraan en daarmee moeten we het doen, want de productie laat nog geen korte inhoud los. Hier kunnen jullie genieten van de knappe trailer (hier is de officiële site) waar je een blik krijgt van de nieuwe Ethan Hunt (Tom Cruise) die opnieuw zijn haar kort liet knippen (in vergelijking met zijn afschuwlijke kapsel in M:I 2).

mission impossible,mission impossible 3,tom cruise,philip seymour hoffman,ving rhames,michelle monaghan,kerri russel,scarlett johansson,maggie q,joe carnahan,joss whedon,jj abrams,threequel

Anderzijds zien we zijn metgezel Luther Stickell (Ving Rhames), de slechterik gespeeld door Philip Seymour Hoffman en de nieuwe vriendin van Hunt gespeeld door Michelle Monaghan. Er is ook een rol weggelegd voor Keri Russell en de exotische Maggie Q.

Neen, geen Scarlett Johansson, hoewel haar aanwezigheid lange tijd werd aangehouden. Waarom Scarlett het is afgetrapt is ook niet helemaal duidelijk. Ook Katie Holmes is niet te zien in de casting.

Over het plot van Mission: Impossible 3 houdt iedereen dus de lippen stevig op elkaar. Er komt trouwens bitter weinig nieuws over de film. Het laatste wat ik had vernomen was dat regisseur Joe Carnahan (Narc) de film had verlaten omwille van creatieve meningsverschillen. Ook David Fincher hield het voor bekeken. Daarop nam de scenarist van M:I 3, J.J. Abrams (Alias, Lost), plaats in de regisseursstoel.

Dit zal zijn eerste langspeelfilm worden. De 40-jarige man weet zeker van aanpakken, maar net zoals Joss Whedon (Buffy, Firefly) – het ander wonderkind van de tv-series – hebben ze beiden niet de ervaring en gevoeligheden van een echte filmregisseur. Maar met een budget van 150 miljoen dollar en acteurs zoals Tom Cruise en Philip Seymour Hoffman kan er toch niet veel mis gaan…? Of toch?

De opnames zijn 2 weken geleden beëindigd en op 3 mei 2006 mogen we de film verwachten in onze zalen. Het muziekje begint nu al mijn hoofd op hol te slaan.

6 Comments

 1. jo

  voor jouw reactie zo is de gescheidenis weer waarheidsgetrouw…
  mooie blog, nog veel kijkgenot…..doei

  Reply
 2. |sm|

  moest die nie stoppen met acteren van tommeke?

  Reply
 3. dave

  gij noemt dat acteren !
  ; p

  Reply
 4. karen

  Katie Holmes ga ik ook niet missen hoor. Dat ze maar rap gaat rentenieren met Tommeke 🙂
  En leve Brian De Palma!

  Reply
 5. dennis

  Ik vond de eerste M:I ook wel beter, maar het ziet er echt keihard uit !
  Maar konden ze nu echt geen knappere vinden voor de rol van Hunt zijn nieuwe liefje.

  Reply
 6. sylvie

  het blijft toch nen knappe hé, onzen Cruise Control. Maar vind ook dat die del naast hem geen charisma heeft.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *