Avril Lavigne in The Flock

And another one bites the dust. Niet omwille van interesse in de film, maar eerder als een analyse van dit verwerpelijke fenomeen, schrijf ik dit postje over een nieuw pop-idool die voor de camera wordt gesmeten. En dit alles in de hoop genoeg fans bijeen te brengen om uit de productiekosten te geraken. En ik moet toegeven, al maak je een walgelijk slechte prent, een bekend pop-idool helpt vaak de promotie. Helaas wordt het vaak een lapmiddel bij zwakke scenario’s.

En het lapmiddel van dienst is de zangeres en muzikante Avril Lavigne. Een artieste met heel wat musicaal talent en meer authenticiteit dan haar kloon, Ashley Simpson. Avril zal je binnenkort kunnen zien in The Flock (2007) van de talentvolle cineast Wai-keung Lau (Infernal Affairs) naast Richard Gere en Claire Danes.

Woehaaaa ! Mr. Richard Gere is back met zijn irritant glimlachje en zijn houterig acteerspel. Dat belooft. Nog een geluk is er Claire Danes. Ik heb net de trailer gezien van Shopgirl (2005) en ik blijf haar zeer aandoenlijk vinden. Romeo+Juliet en The Rainmaker zijn twee films waar ze de pannen van het dak speelt. Helaas gaf The Academy haar zelfs nog geen nominatie.

Maar misschien zal dit recht gezet worden met Shopgirl, maar ik betwijfel het. Steve Martin zou in principe nog meer kans maken op het beeldje. Hoewel, mijn geld staat op Eric Bana voor zijn vertolking in Munich. Zie je, ik ben opnieuw aan het uitwijden. Dat heb je met films als The Flock die je eigenlijk niet meteen wil bespreken.

This film is about a hyper-vigilant federal agent who, while training his young female replacement, has to track down a missing girl who he is convinced is connected to a paroled sex offender he is investigating.

Avril Lavigne speelt wel een bijrolletje van geen belang. Ze is dus niet het vermiste meisje, maar wel een wicht die op een bepaald moment wordt ondervraagd over haar boyfriend. Belangrijker om te melden is dat dit de eerste Amerikaanse film is van regisseur Wai Keung Lau, die al eerder het schitterende Infernal Affairs (2002) regisseerde. Ik ben benieuwd naar de trailer. Ik houd jullie wel op de hoogte van zodra deze online is. Ook nog even melden dat Lavigne eveneens haar stem leent aan een animatieproductie, Over the Hedge (2006), samen met Bruce Willis. Wie weet krijgt zij wel de oscar-nominatie. Ze zijn daar ginder tot alles in staat. Hoeveel fans van de muziek van Avril Lavigne lopen er hier? Ik moet wel toegeven dat dit misschien het eerste postje is van een pop-idool wiens muziek ik af en toe beluister. Daar, ik heb het gezegd.

Heyyyy!!!!
Avril unne nieuwen album bere goe!!!!!!!!!
kheb al u liedjes gehoord op youtube!!
ma kga unne album kopen!!!!
kbenne bere content ge meug zeker nie stopn me zingn!!!!! en die carriere zoals madonna vo mij hebt je al een veel grotere!!!!!!!

Reply
 • maraa.a

  avril is sprgoed éé !! kzou het echt bale vinde als die zou stoppe… !! keep moving on avril !! lj xxx

  Reply
 • lou neeleman

  ik moet een werkstuk maken over Avril!
  ik heb een paar clips nodig die ik kan downloaden zodat ik die op de beamer kan laten zien.
  heeft iemand tips?

  Reply
 • Avril

  She is the best

  Reply
 • Kwik

  Ik wou even zeggen dat ik een achterlijk kieken ben die graag anonieme scheldcommentaren schrijf op forums en filmsites. Ik wou hier ook eens uitpakken met een tirade, en zeggen hoe de critische … (schrijf: kritische) …Amerikaanse recencenten … (schrijf: recensenten), enorm lovend zijn over de film, maar toen begon mijn klein brein in te zien dat The Flock op dit ogenblik nog geen releasedatum heeft gekregen in de States en dat er dus nog GEEN lovende recensies kunnen zijn van kritische recensenten.

  Mijn niveau is dus zo laag dat ik mijn commentaar zal onthouden van deze filmsite. Ik kruip nu wel terug in het hol van waar ik kom en beloof nooit meer terug te komen.

  Reply
 • cas

  Release date 17-1-2008 in Holland. Draait al drie maanden in USA. Belg hè. Groet, Kwik

  Reply
 • Miiki

  nice berichtje van Kwik!! Zo zouden er meer moeten zijn.

  @Cas: Jij liegebeest, The Flock draait helemaal niet in de VS- of toch niet via officiële kanalen. De film had eerst een releasedatum in augustus, maar werd verlaat naar oktober om nog eens verplaatst te worden naar later (tot nu toe onbekend). Dat is dus géén goed teken. Hollander hè.

  Reply
 • Leave a Comment

  Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *