Firewall

Sommige acteurs zijn gewoon niet weg te branden van het witte doek. En maar goed ook want veel van hen zijn gewoon zalige acteurs om van te smullen. Neem nu Harrison Ford. Ook al speelt hij in films van bedenkelijke kwaliteit, hij verhoogt er meteen het niveau. Laten we hopen dat dit ook voor de nieuwe actie-thriller, Firewall (2006), ook het geval zal zijn. Want bij het lezen van de korte inhoud ben ik niet meteen onder de indruk.

In Firewall speelt Ford het beveiligingshoofd van een grote bank wiens vrouw en kind zijn ontvoerd voor losgeld. Op deze manier hopen de kidnappers hem ervan te overtuigen zijn eigen bank te beroven voor miljoenen dollars.

Warner Bros. heeft zopas deze stevige trailer vrijgegeven van de film die eerst The Wrong Element moest noemen. Maar nadat sommige kwatongen gingen rondlopen met de titel The Long Elephant zou dan toch gekozen zijn voor de niets verbloemende titel, Firewall. In de film is ook een rol weggelegd voor Paul Bettany en Virginia Madsen. De regie is in handen van Richard Loncraine, eerder verantwoordelijk voor Richard III, Wimbledon en de tv-serie Gathering Storm. Firewall is bij ons te zien vanaf 5 april 2006.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *