The Fountain met Hugh Jackman en Rachel Weisz

Er is een nieuwe film op komst gemaakt door de geniale regisseur van Pi (1998) en Requiem for a Dream (2000), Darren Aronofsky, en belooft een eigenzinnige romantische film te worden.

In The Foutain (2006) krijgt Tom Verde (Hugh Jackman) te maken met spirituele vragen over de dood, liefde en onsterfelijkheid in drie verschillende perioden: het huidige leven, 500 jaar geleden en 500 jaar in de toekomst. Hierdoor wordt ons fragiele bestaan in deze wereld onder de loep genomen. Verde speelt een dokter die de dood van zijn vrouw Izzi (Rachel Weisz – die momenteel een relatie heeft met Aronofsky) probeert te voorkomen. De zoektocht naar de fountain of youth, om onsterfelijkheid te bereiken, beslaat zo’n duizend jaar. Hier kunnen jullie de buitengewone en verrassende trailer bekijken, alsook een kolkende bizarre screensaver op hun officiële website waar het doel mij op dit tijdstip een beetje ontgaat. Maar ik veronderstel dat daarmee binnenkort iets zal gebeuren.

Het lijkt me een boeiend project te zijn, vooral omwille van zijn buitengewone verhaallijn en de aanwezigheid van een talentvolle regisseur. De teaser is tevens visueel verbluffend. Hugh Jackman moet ons, na al die jaren, nog altijd bewijzen dat hij ook dramatische rollen aankan. De proef op de som.

***Related Posts***
27/12/2006: Top 10 Flops van 2006
29/11/2006: The Fountain flop van Darren Aronofsky
06/09/2006: Boe-geroep in Venetië voor The Fountain
28/07/2006: Nieuwe trailer voor The Fountain

2 Comments

 1. karen

  ik ben blij dat ik je ook eens voor ben 🙂
  het wordt idd weer eens tijd voor een blogtalk, zijn er al ideeën of wordt het een lijstje!
  on topic dan, the fountain lijkt mij echt een film om naar uit te kijken, ik hoop dat Aronofksy de lijn van Pi en Requiem kan doortrekken

  Reply
 2. dave

  Ik heb je linkje gezet in het berichtje. Maar ik moet altijd rare bokkesprongen doen en omslachtige zinsconstructies uidenken om geen “link” te moeten plaatsen in de eerste 100 karakters, anders slaan de Headlines tilt.
  😀
  ik stuur een mailtje voor de blogtalk.
  😉

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *