Vin Diesel wordt Hitman

hitman,vin diesel,agent 47,Eidos Interactive,Skip WoodsIk ben geen grote gamer, maar ik heb denk ik wel ooit eens de grote games gespeeld, voor de fun of voor de ontdekking van hun fascinerend beeldmateriaal. Max Payne, Resident Evil, GTA, Warcraft, Quake, Starcraft, Silent Hill, Metal Gear, Splinter Cell, Doom, je noemt het maar, de kans is groot dat ik het ooit heb gespeeld. Veel van die spelen verkopen als zoete broodjes en trekken uiteraard de aandacht van Hollywood. En binnenkort is Hitman (2007) aan de beurt, gebaseerd op het geweldige spel van Eidos Interactive en IO Interactive. Onlangs werd ook een scenarist aangesteld, Skip Woods (Swordfish).

De premisse van het spel is eenvoudig. We kruipen in de huid van de internationale huurmoordenaar Agent 47, die werkt voor een mysterieuze organisatie die bekend staat als The Agency. Ik had gehoopt dat ze Jason Statham gekozen zou worden voor de rol, maar de eer is aan Vin Diesel. Begrijp me niet verkeerd, ik denk dan Diesel zeker een goede kandidaat is, maar Hitman is iets intelligenter en iets meer psychotisch dan een soort xXx-achtig spierenbundel film. De klemtoon ligt op spionage en stealth-acties en minder op het kraken van schedels en het afvuren van raketten.

Op verschillende forums kwam ook de naam van David Bateson bovendrijven. Dit is de stem-acteur van het spel. Bateson heeft uiteraard een band met het personage, maar tussen een stem-acteur en een Hollywood acteur is er toch een immens verschil. Waar ze nog niet uit zijn, is de regisseur. Zolang ik de naam van Uwe Boll NIET hoor is er hoop voor Hitman.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *