Derailed met Clive Owen, Jennifer Aniston en Vincent Cassel

DerailedIk ben altijd wel te vinden voor een stevige suspens thriller en de laatste tijd heb ik toch wat op mijn honger gezeten. Onlangs nog Red Eye gaan zien. Mooie opbouww, maar eenmaal de protagonisten uit het vliegtuig zijn (na zowat 40 min) stort de prent compleet in elkaar en is de tweede helft van deze thriller van horrormaestro Wes Craven (na Cursed) alles behalve het bekijken waard.

Maar er staat misschien iets beters op ons te wachten. Hier is de trailer van de film Derailed (2005), een thriller naar de bestseller van James Siegel met Clive Owen, Jennifer Aniston en Vincent Cassel. Trouwens de eerste film van het nieuwe productiehuis van producers Bob and Harvey Weinstein.

Korte Inhoud: Een getrouwde reclame executive Charles Schine (Clive Owen) ontmoet de getrouwde sexy zakenvrouw Lucinda Harris (Jennifer Aniston), op een pendeltrein naar Chicago. Hun flirt blijkt snel uit de hand te lopen wanneer een gewelddadige schurk LaRoche (Vincent Cassel) het koppel chanteert door hun overspel te verklappen en hun families in gevaar te brengen als ze hem niet betalen…

De film zal geregisseerd worden door de Zweed Mikael Håfström, die zijn eerste Engelstalige film zal maken. Het script is voor rekening van Stuart Beattie, die eerder al verantwoordelijk was voor het script van Collateral. Ik kijk wel een beetje uit naar de vertolking van Aniston, wiens recente werk hoofdzakelijk te zien is in roddelblaadjes. Owen en Cassel zijn daarentegen geweldige acteurs.

Ik ben benieuwd. De film zou bij ons moeten uitkomen in februari van 2006. Ondertussen kunnen jullie genieten van een aantal high quality afbeeldingen van de Friends-actrice.

6 Comments

 1. Vincent Nemo

  Tja, Aniston belooft inderdaad meestal niet veel goeds…

  Reply
 2. |sm|

  sinds sin city ben ik weer volledig fan van Clive Owen. maar wat een gedacht om jennifer aniston te casten…
  maar kom, ‘k geef ze het voordeel van de twijfel!

  Reply
 3. |sm|

  sinds sin city ben ik weer volledig fan van Clive Owen. maar wat een gedacht om jennifer aniston te casten…
  maar kom, ‘k geef ze het voordeel van de twijfel!

  Reply
 4. Anke

  Ik vind het super dat ze Jennifer Aniston gecast hebben voor de rol van Lucinda. We hebben haar enkel in comedies gezien en we zien ze allemaal zo graag als Rachel Green in Friends. Ik heb reviews gelezen en men zegt dat Jen het schitterend doet, en ik verwacht ook niet minder van haar.
  Ze is een geweldige actrice en heeft reeds bewezen met haar rol als Justine in The Good Girl dat ze meer kan dan komedie…

  Reply
 5. Jenna

  Met Jennifer als een van de hoofdrolspelers, kan het gewoon niet anders als fantastisch zijn!

  Reply
 6. Johan

  Was er niet kapot van. Owen deed het erg goed als gebroken man die tot zijn nek in de problemen zit. En Aniston, tja die heeft niet zo veel uitstraling. Verhaaltje is voorspelbaar.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *