Lara Dutta én Sean Connery in Indiana Jones 4?

Hier is een nieuwe naam die toegevoegd zal worden aan de casting van de nieuwe Indiana Jones film. En dat is goed nieuws, wat dit betekent dat de film zeker gemaakt zal worden. Het 19jarige model Lara Dutta zou een klein “sprekend” rolletje krijgen in de film. Er zal dus gelukkig geen pseudo-liefdesrelatie zijn tussen Harrison Ford en een meisje die zijn jongste dochter kan zijn. (Ik dank in ieder geval Dirk voor de internet link naar haar aantrekkelijke portfolio, zie hierboven).

Ain’t it Cool schrijft het volgende:

It is official! Model Laura Dutta represented by ASH Models has landed a role in Indiana Jones and the Ravages of Time. The movie is the 4th sequel in the Indiana Jones franchise and will cast Harrison Ford and Sean Connery. Indiana Jones 4 is to be directed by Steven Spielberg.

Maar het is niet zozeer Laura Dutta, dan wel de aanwezigheid van Sean Connery die me verbaast. Tenzij ik zwaar te kampen heb met Alzheimer herinner ik me de man nog niet lang geleden zeggen: “It would almost need a Mafia-like offer I couldn’t refuse to do another movie.” Als dit ‘echt’ het geval is, moet ik toch wel even lachen met het nieuws. Blijkbaar haddan Steven Spielberg en George Lucas sterke argumenten. Maar, I love the man. Voor mij mag hij net zoals Christopher Lee blijven films maken en ik kijk er echt naar uit om hem opnieuw te zien als Professor Henry Jones. Ik hoop gewoon dat het iets minder druk zal worden voor Steven Spielberg zodat hij er wat vaart kan achter steken.

***Related Posts***
26/06/2007: Eerste foto van Harrison Ford als Indiana Jones
09/03/2007: Shia LaBeouf wordt zoon van Indiana Jones
03/01/2007: Indiana Jones 4 gaat dit jaar in productie
09/11/2006: George Lucas hield Indy 4 tegen
23/08/2006: George Lucas over Indy 4 en Red Tails
07/06/2006: Virginia Madsen misschien Mrs. Indiana Jones en Natalie Portman zijn dochter
05/04/2006: Indiana Jones in Australië
08/03/2006: Spielberg trekt zich terug in 2006
26/01/2006: Voorlopig geen Jurassic Park IV in zicht
31/05/2005: Indiana Jones 4 script wacht op goedkeuring
29/04/2005: Geruchten over Scarlett Johansson in Indiana Jones 4
05/12/2004: Pre-productie Indiana Jones 4 goed op dreef

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *