Clerks 2 weblog van Kevin Smith

Filmmakers zien steeds vaker het nut om met hun “achterban” te communiceren via allerhande FilmBlogs. Twee populaire dagboeken die ik regelmatig bezoek zijn die van Bryan Singer (www.bluetights.net) en Peter Jackson (www.kongisking.net). Binnenkort ga ik ook regelmatig eens polshoogte nemen op de hilarische weblog van Kevin Smith die alles in het werk zet voor zijn opkomende film Clerks II (2006). Geen sequel maar wel een …eu…”Follow Up”, met als ondertitel The Passion of the Clerks.

Korte inhoud: Tien jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel volgen we Quick Stop winkeliers Dante en Randal weer op een drukke werkdag. De heren, nu dertigers, beseffen dat het leven om meer moet gaan draaien dan simpelweg over seks en films te ouwehoeren, dat wat ze tot nu toe vooral gedaan hebben.

De eerste video diary en de teaser van de film kunnen jullie al bekijken op www.clerks2.com. Gewoon zalig! Clerks II zou moeten uitkomen in de zomer van 2006, van zodra een distributeur voor de film is gevonden.

Update 10/06/2006: Ondertussen is de officiële trailer van de film on-line.

***Related Posts***
13/08/2006: Kevin Smith goes horror
03/08/2006: Kevin Smith’s docu over Prince

2 Comments

  1. patrick

    Ik vond de eerste Clerks een zalig filmpje. Ben echt benieuwd naar dit vervolg.

    Reply
  2. Mike

    Smiths videologs zijn inderdaad hilarisch en verrijken de ervaring rondom de film. Vond Clerks II trouwens echt heel erg leuk en een waardig opvolger van Smiths debuut.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *