J-Lo wil ‘serieus genomen worden’.

Dat succes niet altijd gepaard gaat met talenten wordt dagelijks bewezen in Hollywood. Mensen met geen greintje van dramatische aanleg worden gecast in allerlei multi-miljoenen projecten. Het pop-idool syndroom is ook logisch. De overgrote meerderheid van de bioscoopbezoekers de laatste 40 jaar zijn jongeren die niet meteen zitten te wachten op integer acteerwerk, dan wel hun pop-idool te zien glitteren op het witte scherm.

Neem nu Jennifer Lopez, een vrouw die noch kan acteren, noch kan zingen, maar op handen wordt gedragen door miljoenen fans. Je zou haar succes maar eens in vraag durven stellen. Je krijgt meteen een lading pubers over je heen die hun diva met de meest debiele argumenten zullen verdedigen. Ik heb dat hier op deze blog al eens meegemaakt met USHER-fans. Gewoon te gek. Maar als je haar carrière bekijkt, hoef je zelfs geen groot licht te zijn om te zien dat ‘Jenny from the Block’ de ene miserabele flop na de andere maakt. En daar heeft ze nu ook een verklaring voor, die ik toch even wou posten. Kwestie om onze lachspieren te stimuleren.

Lopez beweert dat haar populariteit in de weg staat van haar acteer carrière en dat ze geen serieuze films meer krijgt aangeboden omdat haar persoonlijke leven teveel publiek is geworden.

“In the beginning I was a blank slate. Then when I became famous I was being offered movies that I could star in but that’s all. When I think I should be seeing the big directors, they don’t even consider me. They see me as a sexy singer who is in the media too much.”

“Wel, dierbare J-Lo fans, jullie dragen dus de schuld van MIJN slabakkende acteercarrière! Stel onbenullen! Waarom moesten jullie zo nodig al die kranten en dagbladen kopen met mij op de cover? Waarom hebben jullie al mijn dure cd’s gekocht en mijn dure bontjassen? Kunnen jullie daarbij niet wat discreter te werk gaan?

Maar wie ook de schuld draagt zijn die achterlijke filmmakers! Heb ik dan niet bewezen met Anaconda en Gigli beter te zijn dan Julia Roberts? Ok, veel mensen kunnen mij niet uitstaan vanwege mijn arrogant karakter en dode dieren op mijn sexy rondingen, maar dat heeft toch alleen maar te maken met afgunst. Ik heb geld en zij die mij niet kunnen verdragen hebben dat niet. Dwaze pummels! Trouwens, waarom heb ik geen oscar gekregen voor Maid in Manhattan? Een zware blunder van formaat van The Academy en trouwens ook de redenen waarom Ben Affleck met een ander (Jennifer Garner) is gaan lopen! De wereld is niet fair en ik wil de eerste vrouwelijke presidente van Amerika worden!”

Ok, ze heeft het misschien niet in die bewoordingen gezegd, maar het scheelt niet veel. Morgen koop ik voor haar een t-shirt van een dom blondje met de niet mis te verstane tekst: “Ik wil serieus genomen worden”…lol.

3 Comments

 1. The Dude

  kan allemaal wel zijn maar damn dat gat man! 😉
  Zinsconstrueel mankeert er wel wat aan uw post maar ik geef toe daar heb ik zelfs ook soms last van.

  Reply
 2. dave

  ik mis een eindredacteur en iets meer tijd om die tekstjes te herlezen.

  Reply
 3. frekke

  ik wil anders ook wel eens “serieus genomen worden”…het is trouwens al een tijdje geleden.
  :-/

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *