De eerste indrukken van Superman Returns

De film waarop miljoenen mensen ongeduldig zitten te wachten is de nieuwe Superman Returns (2006). De eerste beelden die je kon zien van de film (zie post) waren veelbelovend? Vandaag is er een teaser trailer die alles zeer aantrekkelijk maakt zonder teveel te onthullen.© Warner Bros. & DC Comics

Volgens een goede bron zou de film zo’n 250 miljoen euro kosten. Dit is gigantisch. En als we spreken van bioscoop-recettes zijn er in de filmgeschiedenis maar hooguit 34 films geweest die de marge van 250 miljoen hebben overschreden in de VS. De studio verwacht dus heel veel van deze film.

Superman Returns zou in de zomer van 2006 in de zalen zijn dus dat betekent dat de de makers op een zware post-productie aankijken, gezien principal photography voor een groot stuk achter de rug is. De CGI is een belangrijk onderdeel in de film en zou wel eens genoeg gewicht in de schaal kunnen leggen dat men eigenlijk iets minder critisch zal worden op de “boyish” looks van onze superMAN.

Korte inhoud: Na een afwezigheid van verschillende jaren keert Superman terug naar de aarde om te vernemen dat Lois Lane, de vrouw die hij lief heeft, verder gegaan is met haar leven. Lang kan Superman echter niet treuren om het verlies van Lane want een oude bekende heeft besloten voor eens en altijd komaf te maken met de superkrachten van de held. Bovendien heeft de stad Metropolis leren leven met de afwezigheid van zijn beschermende superheld en niet iedereen in de stad is even blij met zijn teurgkeer.

Regisseur Bryan Singer laat echter niet veel zien in de teaser, maar installeert wel een bijzonder gevoel. Het zou ook kunnen dat deze teaser trailer is gemonteerd door een fan met Final Cut Pro op zijn Mac.
Wat denken jullie?

***Related Superman Posts***
01/09/2006: Lois Lane spin-off
04/08/2006: Terugblik op Superman Returns
16/07/2006: Superman Returns review ***½
08/07/2006: Batman vs Superman opnieuw op tafel
01/06/2006: Superman Returns geen “super” opening
04/05/2006: Superman Returns trailer + pics
13/06/2005: Superman Returns, achter de schermen
17/04/2005: Batman vs. Superman
02/04/2005: Superman Returns posters
21/02/2005: Een controversiële Brian Singer
07/01/2005: Kate Bosworth is Lois Lane
23/10/2004: Brandon Routh and the girls
11/10/2004: Christopher Reeve overleden

***Related Site***
New Superman pics: www.egotastic.com

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *