Jim Carrey en Ben Stiller in Used Guys

Hoewel ze beide nogal wat kritiek te verwerken hebben in de pers, hebben Jim Carrey en Ben Stiller toch een aantal hilarische films hebben gemaakt. Jim Carrey heeft zelfs al laten zien dat hij ook andere rollen aankan, denk maar aan Eternal Sunshine of the Spotless Mind. En wat betreft Ben Stiller maakt me altijd wel lachen met zijn bizarre filmpjes. Ik kijk dus echt uit naar een film waarin die twee hun talenten bundelen. Ze hadden eerder al eens samengewerkt met The Cable Guy (regie van Ben en Jim als acteur), maar nooit samen het scherm gedeeld.

De werktitel van de nieuwe film is Used Guys en de mensen van Cinema Confidential schrijven het volgende:

The film explores a futuristic world where men are extinct after ingesting a lethal “enhancement” drink. Carrey and Stiller will play pleasure clones that have been replaced by superior models whose enhancements include better listening and lovemaking skills. The two clones run away in an attempt to find a male nirvana called Mantopia.

Kan een hilarische film opleveren, tenminste als het scenario slim genoeg geschreven is. Toch denk ik niet dat Jim of zelfs Ben in het filmproject zouden instemmen als het scenario zou trekken op een absolute verschrikking zoals Deuce Bigalow: European Gigolo. Kent er iemand een arme ziel die deze drek heeft gezien?

Update 15/12/2006: Used Guys, een komedie met in de hoofdrollen Jim Carrey en Ben Stiller, is niet meer volgens Variety. De productie voor deze film onder regie van Jay Roach had in juni van start moeten gaan, maar 20th Century Fox heeft de stekker uit het project getrokken vanwege problemen bij de preproductie.

Volgens Fox was het niet mogelijk om de decors voor de futuristische komedie op tijd af te hebben voor de opnamestart. Door deze vertraging konden de opnamen van Used Guys niet op tijd af zijn voordat Carrey en Stiller bij andere producties verplicht zijn te verschijnen. Alle betrokkenen hebben het voornemen om op een ander tijdstip de film alsnog te maken.

Het was de bedoeling om Used Guys in de zomer van 2007 uit te brengen. De datum die door het wegvallen van deze film vrijkomt (15 juni) zal opgevuld worden door Fantastic Four 2 (2007), die eerder op de agenda stond voor 4 juli. Hiermee kan Fox een aanvaring met Warner’s Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) voorkomen.

2 Comments

 1. H.

  Ik kan niet wachten! De 2 grappigste heren uit hollywood samen in 1 film, wat wil je nog meer.

  Reply
 2. dave

  ik heb niet zo goed nieuws voor jouw, want de film is afgelast omwille van te hoge kosten. Misschien zullen ze het script wel terug lanceren in de toekomst maar tot dusver is er geen nieuws.
  idd, heel spijtig.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *