Jennifer Love Hewitt is Ghost Whisperer

Ondertussen heb ik bewijsmateriaal wat actrice Jennifer Love Hewitt heeft uitgespookt vorige zomer en dat ze in die periode waarschijnlijk een hevige klop op haar hoofd heeft gekregen want haar enige bijdrage die ze de filmwereld nog kan leveren is er één van mediocriteit. En dat is toch wel een spijtige zaak voor dit niet onaantrekkelijk 26-jarig schepsel.

En als we de mensen van Wenn mogen geloven zal de actrice binnenkort te zien zijn in haar eigen tv-serie “Ghost Whisperer” (kijk ook hier). De serie is geïnspireerd op het werk van het wereldbekende medium James Van Praagh, en verkent de spirituele kant van het leven en de dood, en vergezelt het hoofdpersonage in haar hartverscheurende, soms amusante pogingen om de laatste wens van de ronddwalende geesten te vervullen. Naast Jenni zien we ook nog acteur Jay Mohr als Professor Rick Payne en Camryn Manheim als Delia Banks.

Korte inhoud: Vanaf haar jeugd wist Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) dat ze doden kon zien en met ze kan praten. Deze aardgebonden geesten, die nog niet zijn overgegaan, vragen Melinda om hulp bij het doorgeven van boodschappen, omdat ze door hun plotselinge overlijden bijvoorbeeld geen afscheid konden nemen. Geesten vragen op voor Melinda slechte tijdstippen haar hulp. Zeker nu ze verhuisd en getrouwd is met Jim Clancy (David Conrad). Ook heeft ze een antiekwinkel waarmee ze druk in de weer is. Andrea Moreno (Aisha Tyler), Melinda’s zakenpartner in de antiquairswinkel en vriendin, is erg gefascineerd door Melinda’s gave. Hoewel Melinda haar gave af en toe kan vervloeken helpt ze altijd diegene die om hulp vragen.

Wel, misschien kan Jennifer met deze serie bewijzen dat ze niet het zoveelste mooie gezichtje is, want ja de actrice mag gezien worden. Van dit laatste getuigen deze pics onder dit berichtje. Geniet uiteraard met mate van al dit schoons.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *