Mr. T keert misschien terug naar de Rocky franchise

Waar ze het deze keer zullen uitvechten is mij nog een mysterie…mischien in de cafetaria van een bejaarden tehuis. Eén ding is zeker: We mogen ons binnenkort verwachten aan een Rocky VI.

Lawrence Tureaud, beter bekend als Mr. T, heeft in het radioprogramma van Howard Stern bekendgemaakt dat hij terugkeert naar de film-reeks waardoor zijn carrière van de grond kwam. Hij verscheen in 1982 in Rocky III (1982) als de bokser Clubber Lang en datzelfde personage zal, dit keer als bokscommentator, ook te zien zijn in Rocky 6 waar Sylvester Stallone op dit moment aan zwoegt, althans volgens MovieHole:

The former “A-Team” star will reprise his role as boxer Clubber Lang in “Rocky 6”, opposite Sylvester Stallone. The tough-talking 80’s icon confirmed his involvement in the sequel on radio’s Howard Stern show.


© Mark Carol Company / Mr. T – Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved.

In the new movie, Clubber Lang – who played Rocky Balboa’s opponent in “Rocky III” – will now be a commentator.

En wat zou een Rocky film zijn, zonder de half bezopen Uncle Paulie? Burt Young heeft zich ook al ingeschreven in het vervolgverhaal, met de hoop dat deze het beter zal doen dat zijn sequel van Carlito’s Way: Rise to Power, die geen bioscoop release krijgt en meteen op DVD uitkomt. Ja, de sequels zijn een soort hit and miss. Maar First Rule About Making Sequels: “Always Get The Original Cast Back”. En gezien Sly zelf het scenario schrijft, zal hij de titelrol wel opeisen. Ook al zie ik hem niet meteen vechten, laat staan coachen na zijn avontuurtje met Tommy ‘Machine’ Gunn in Rocky V (1990).

Vanuit een persoonlijk standpunt zal deze film zuigen als geen ander en zal in alle waarschijnlijkheid de film eveneens bij ons direct op DVD uitkomen. Hadden ze nu Dolph Lundgren gevraagd om terug te keren, maar Mr. T…are they serious? Mr T. was een knappe tegenstander in deel 3, maar dat ik ook al 23 jaar geleden. Misschien roept de ouder wordende Rocky wel zijn hulp in op Paulie knock-out te slaan vanwege zijn gefoefel met geld in de vorige film. ”Yo, Paulie, take this for robbing me. And take it back what you said about Adrian and my son ain’t no junkie either. do do do do, take it back. Yo, this better be my last fight, cause I ain’t getten any younger”

Trouwens, ik hoop niet dat hij zich in de film zal terugtrekken van het boksen om dan op het einde opnieuw wat klappen uit te delen. Maar gezien Sylvester de scenarist is vrees ik een beetje voor een dergelijke wending. ActuaCine bericht ons het volgende:

The story this time around has an aging Rocky Balboa (in his 50s, Stallone) getting in the ring one last time as a fund raiser for the youth center he now runs. Comparisons to George Foreman’s comeback have been made.

Misschien is er een mogelijkheid om op dit benefit-kamp ook Mike Tyson vs. Vin Diesel te zetten, onder de hoede van Sly. Hebben jullie nog ideetjes voor een mogelijk Rocky 6 wending?

2 Comments

  1. Schmeck

    Persoonlijk ben ik wel te vinden voor Rocky 6. Het is ondertussen al 15 jaar geleden dat we nog een rocky-film hebben kunnen zien. De film zal ongetwijfeld geen oscars behalen, maar er is niets mis met een beetje nostalgie… Kortom, brengen die hap… en wat betreft geen Dolph Lundgren in de film, er circuleren geruchten dat Ivan Drago ook te zien zal zijn in Rocky 6. Wat daar van waar is zullen we binnenkort weten.

    Reply
  2. pedro

    hij ziet er wel oud uit op de foto? Dolph Lundgren daarentegen ziet er veel beter uit. Ik ben benieuwd.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *