Anthony Hopkins en Demi Moore in Kennedy film

Scarlett Johansson en Ewan McGregor, ok! Angelina Jolie en Brad Pitt, of course ! Maar Demi Moore en Anthony Hopkins, eu…is dit filmduo wel compatible met elkaar? Het is al een eeuwigheid dat ik Demi Moore heb gezien in een deftige film. Ze maakte een sterke beurt in Ghost (1990), A Few Good Men (1992) en Indecent Proposal (1993), maar wat er nadien gebeurde is toch wel teleurstellend. Ik denk dat ze beter kan en misschien zal dat in het gezelschap van een man met ervaring zoals Anthony Hopkins wel veranderen. Want het is niet meteen haar vriendje Ashton Kutcher die haar acteerlessen zal geven. Integendeel, de aanwezigheid van Ashton bedwelmt blijkbaar elke vorm van creativiteit.

bobby_2006_poster.jpg

Moore en Hopkins gaan samen het scherm delen voor een film over Robert Kennedy. Bobby (2006) bekijkt de moord vanuit het standpunt van verschillende ooggetuigen. Hopkins speelt een hotelportier en Demi Moore is een cabaretzangeres. Coming Soon schrijft het volgende:

Anthony Hopkins is set and Demi Moore is in final talks to star in Emilio Estevez’s ensemble political-cultural drama Bobby, reports Variety. The film, written and to be directed by Estevez, revisits the night Robert F. Kennedy was gunned down at the Ambassador Hotel in 1968. The story is about how the lives of those at the hotel that evening intersected.

The trade adds that the movie will take place against the backdrop of the cultural issues gripping the country at the time, including racism, sexual inequality and class differences.

Emilio Estevez, dat is nog eens een naam die ik in een lange tijd niet meer heb gehoord. De broer van Charlie Sheen en zoon van Martin Sheen is blijkbaar terug van lang weggeweest en dan nog met een film die hij regisseert, produceert, zelf geschreven heeft en waarin hij ook zal acteren. Het concept vind ik al zeer interessant en Emilio heeft al wat ervaring als acteur en regisseur, dus dit zou best wel eens kunnen werken. De opnames beginnen eind oktober.

***Related Post***
05/02/2015: Bobby filmbespreking
03/12/2006: Bobby trailer

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *