Shoot ‘Em Up, een actieprent met buitengewone cast

Er staat ons nog een veelbelovende actiefilm van New Line te wachten in 2006. Waarom ‘veelbelovend’? Wel, omwille van de interessante cast van acteurs die KUNNEN acteren. In Shoot ‘Em Up (2006) zien we Clive Owen als Mr. Smith, een mysterieuze man die een boorling moet beschermen tegen een leger van gewapende criminelen onder een de leiding van een boosaardige mastermind gespeeld door Paul Giamatti.

shoot_em_up_2007_poster.jpg

Aan de zij van Clive zien we ook Monica Belluci. De regisseur die in de voetstappen van John Woo zal lopen is Michael Davis, die met deze film zijn eerste “grote” film zal regisseren. De mensen van Empire geven ons het volgende.

(Monica Bellucci plays) a pregnant woman who gives birth – you guessed it – during a bullet ballet. She entrusts the wellbeing of the child to Clive Owen’s character, who must fend off an army of very bad dudes and keep the kid alive.

The man calling the shots for the team wearing black will be Paul Giamatti. Yep, the nuggety little bloke who blew us away yet again with his work in Sideways is set to be the master villain, who would like to snuff out the infant.

Now, when you think people with enormous acting chops as villains in action movies, the first thing you think of is Alan Rickman as Hans Gruber in Die Hard – at least you should do. If the character’s right and it works on the day, this is going to be special. Could this be Hollywood’s Hard Boiled?

Ik ben in ieder geval verkocht voor het idee en hoopvol. De drie acteurs hebben alle drie bewezen dat ze ons kunnen verrassen met hun acteerwerk. Clive Owen is bekend geworden met de actie-filmpjes van BMW en heeft al wat ervaring met het genre. Monica in het gezelschap van een regisseur die weet wat hij wil van zijn acteurs, blijft fascineren (binnenkort te zien in de nieuwe film van Terry Gilliam). En Paul Giamatti’ heeft onlangs nog in Cinderella Man een bijrol gespeeld die al mogen rekenen bij de nominaties voor de oscars in 2006.

***Related Posts***
02/07/2007: Shoot ‘Em Up met Clive Owen, Monica Bellucci en Paul Giamatti
01/06/2005: Clive Owen in Sin City
27/05/2005: Monica Bellucci in The Brothers Grimm van Terry Gilliam
03/04/2005: Paul Giamatti in Sideways

3 Comments

 1. karen

  ik snap niet wat jullie mannen allemaal zien in die Monica Bellucci. Ik krijg gewoon de kriebels van dat mens. 🙂

  Reply
 2. The Dude

  haar ogen, dat is nogal wiedes 😉

  Reply
 3. frekke

  Ik snap niet dat wij mannen iets zien in een ongeloofelijk sexy, intelligente, talentvolle, volmaakte vrouw … met een stel mooie ogen.

  😉

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *