Bodyguard 2 voor Jessica Simpson en Kevin Costner?

We zijn nog maar de dag begonnen van een nieuwe filmweek of ik heb me al verslikt in mijn koffie bij het lezen dat Hollywood maar niet leert uit haar fouten en nog steeds overtuigd is van het succes om ‘popidolen’ als volwaarde actrices te beschouwen. Blijkbaar zou Kevin Costner plannen hebben om The Bodyguard 2 te maken met niemand minder als Jessica Simpson om te beschermen. En dit net nadat 88% van de journalisten op Rotten Tomatoes brandhout hebben gemaakt van The Dukes of Hazzard en de ster van de film Jessica, die volgens de berichten hooguit een bijrol had in de film. Ik heb de film nog niet gezien, maar bij het lezen van de commentaren denk ik dat ik deze wel op DVD zal zien.

“Considering how funny it could have been — either as a faithful big-screen adaptation or as a winking parody — this sloppy mix of both styles is a disappointment.”
Eric D. Snider, ERICDSNIDER.COM

“The Dukes of Hazzard is the latest evidence that, for Hollywood studios at least, there can never be too much of a mediocre thing.”
A.O. Scott, NEW YORK TIMES

“The plot involves the boys’ attempt to thwart Hogg’s secret plan to turn Hazzard County into an open coal mine, but it’s really just an excuse for endless car chases.”
M. K. Terrell, CHRISTIAN SCIENCE MONITOR

“Brains have never been part of Jessica Simpson’s appeal, and it’s a clever touch when her character groans about being used as a bootylicious decoy, but the actress can’t even redeem herself with a believable Southern accent.”
Joe Williams, ST. LOUIS POST-DISPATCH

“It’s as if director Jay Chandrasekhar (Super Troopers) told her to treat her performance like a photo shoot: Turn. Smile. Pout. Primp. But Simpson’s star billing is misleading. She merely visits the movie from time to time, letting the camera photograph her like a prize heifer. The heavy lifting falls to the boys.”
Peter Travers, ROLLING STONE

The Bodyguard uit 1992 had een stevig scenario. Een professionele bodyguard die in een tweestrijd zat met zichzelf nadat hij gevoelens begon te krijgen voor zijn client. De film had alle ingrediënten om het grote publiek te behagen en deed het dan ook vrij goed aan de box-office met recettes die ver boven de 100 miljoen dollar uitstaken. Maar de regie van de film leek meer op een uitgesponnen videoclip voor Whitney Houston. Of de sequel zal kiezen voor een goede film in plaats van inkomsten te genereren valt nog af te wachten. In ieder geval lijkt het er niet op dat Costner leert uit de fouten van de eerste film met zijn eerste voorkeur voor Jessica Simpson. Het voldoet in ieder geval aan de regels van de sequel. Same thing just in another dress. MovieWeb schrijft het volgende:

“Ideally, it would be great to get someone like Jessica Simpson on board to take the story to the next level”, he told OK! Magazine.

With a script that he wrote already completed the chances of this movie getting made look pretty good. Who will play the woman he “bodyguards” is still up in the air. At one point, the late Princess Diana was being talked about for the role.

In the original sequel script, Costner’s character was watching over a woman named Julia who was working in Hong Kong trying for the release of political prisoners. In the course of protecting Julia, the two characters fell in love.

En ja, ik hou van Jessica Simpson. Bij het lezen van de verschillende interviews heb ik de indruk dat de mensen die haar kennen spreken over haar als een zachtmoedig en open iemand die niet zo dom als alsof sommige mensen graag willen doen uitschijnen. Ze heeft een geweldige uitstraling en is ongelofelijk sexy en onweerstaanbaar. En, zeg maar dat ik gek ben, maar ik vind zelfs dat ze een aardig toontje kan zingen. Maar hier gaat het om haar carrière als actrice en blijkbaar moet ze eerst nog wat tv-werk gaan doen als ze absoluut in die richting wil. Maar er is nog een evidenter probleem die niemand in de pers zich afvroeg, nl. het leeftijdsverschil. Costner (50) kan de vader zijn van Jess (25). Maar ja, zoals ik kon lezen, zou Costner zelf het scenario hebben geschreven. That explains a lot.

***Related Posts***
15/08/2006: Jessica Simpson in Employee of the Month en misscien in de remake van Working Girl
03/07/2006: Geen Dallas voor Jessica Simpson
25/12/2005: Jessica Simpson misschien Bond Girl Vesper Lynd
22/05/2005: Vreemde box-office cijfers
06/05/2005: The Dukes of Hazzard
30/04/2005: Jessica Simpson

2 Comments

  1. |sm|

    hupla! ‘t is weer sequeltime! 😉

    Reply
  2. dirk

    Tja die zangeressen worden volgens mij vooral gekozen voor hun name en face value. Ze moeten bekend en mooi zijn, kunnen acteren is bijzaak. Jessica Simpson wordt gekozen omdat ze momenteel een hot item is net zoals Whitney Houston destijds. Het is een beetje hetzelfde als met al die (super)modellen die opdraven in films. Ze staan mooi op de filmposter maar slechts enkelen kunnen ook echt acteren. De meesten houden het ook maar 1 of enkele films uit (remember Cindy Crawford?) Er zijn uitzonderingen zoals Cameron Diaz bv.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *