Kate Beckinsale nog steeds kandidaat voor Wonder Woman

Voor de jeugd een actie heldin, voor de vrouw een symbool en voor de man een …feftish? Wat het ook moge zijn, de studio zag inkomsten in een remake van Wonder Woman (2015). En sinds het project het daglicht zag zijn er vele actrices geciteerd voor de rol, waaronder ook de knappe Jessica Biel die in haar laatste film bewees dat ze behoorlijk goed kan acteren, zelfs in afschuwelijk slechte films. Ook Catherine Zeta-Jones als Sandra Bullock werden te oud bevonden om in de huid van Wonder Woman te kruipen.

Beide sterren hadden interesse getoond in het project maar volgens Lynda Carter, die Wonder Woman speelde in de gelijknamige tv-serie, zijn de dames te oud om geloofwaardig over te komen. Carter wil dat regisseur Joss Whedon kiest voor een jonge cast: “It should be an unknown actress who’s about 20”. Naar verluidt komt Mischa Barton (The OC) en Katie Holmes eveneens in aanmerking voor de rol.

Toegeven, dat is nu niet meteen een statement die haar nominatie kan bevorderen, maar qua uiterlijk (…qua lichaamsrondingen) zou Kate perfect de rol kunnen spelen. Ze heeft teven die maturiteit en kan zeker actie-rollen aan (remember Van Helsing en Underworld). In vind ze zelfs meer geschikt voor de rol dan Jessica Biel.

Maar laten we nog niet al te snel van stapel lopen. Er is al langer dan vandaag sprake van een Wonder Woman film, maar we zijn nog ver van concrete stappen in die richting. Het zal op de eerste plaats geen goedkope film worden, en met het realisme waarmee ze Batman Begins aan het maken zijn heb ik zo mijn twijfels of Wonder Woman wel dezelfde zal zijn als in de comics. Ze zullen wat mij betreft eerst een nieuwe Superman-film moeten maken met een update van de superheld voor een hedendaags publiek, en dan zien we wel hoe Wonder Woman in dat plaatje zal passen. My two cents…

Foto van Kate Beckinsale in Total Recall © 2012 Sony Pictures Entertainment

***Related Posts***
07/12/2007: Megan Gale Wonder Woman in Justice League of America
08/08/2007: Wie wordt de nieuwe Wonder Woman?
10/03/2007: Joel Silver over Wonder Woman
15/01/2006: Underworld: Evolution trailer
03/08/2005: Underworld: Evolution hopelijk beter dan het origineel.

HQ pics van Kate Beckinsale: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09 en 10.

4 Comments

 1. maffioza

  gewoon een babe. En ik vind ook wel dat ze goed zou staan in een Wonder Woman pakje, hoewel Sienna Miller ook wel mijn voorkeur draagt.

  Reply
 2. Gregg

  gisteren Van Helsing gezien met Kate Beckinsale. Bangelijk!

  Reply
 3. oscar

  tot nu toe vindt ik haar een van de mooiste vrouwen,…bijna te mooi!!

  Reply
 4. daniel

  ik heb haar zien spellen in tot nu toe 2en een halve goede films van helsing en dan met die wolven waar van de eerste de beste was nummer twee iets minder maar ze speelde echt fantastisch en ze was nog sexy ook.voor mij mag ze gerust die rol spellen .de andere zijn meer voor drama’s wel Jessica was heel goed in balde en in die triller met tex as massacreren en in die film met die tovenaar.maar ja ze moeten mar zelf beslissen wie het word .

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *