Road House 2 in de maak

Tegenwoordig krijgt iedere film een sequel, en moest dit niet meer werken proberen de studio’s het aan het andere eind met een prequel. Het enige nadeel met een prequel is dat je in alle waarschijnlijkheid nieuwe acteurs moet inschakelen, en dat is niet altijd naar de zin van de toeschouwer. Daarom hebben sequels een grotere kans op slagen. Dit is wat de regisseur en de producenten dus moeten inzien van Road House 2: The Last Call. Zoniet zal dit misschien wel straight-to-dvd materiaal worden.

Ik vond de eerste Road House pure fun, en Patrick Swayze was de ideale hoofdrol. Maar Swayze zie ik dus niet staan op Imdb. Wel Johnathon Schaech, een nog jonge acteur die steeds meer in trek is in Hollywood. De 53-jarige Patrick is niet té oud voor de rol! Een paar maanden geleden heb ik nog de 83-jarige Christopher Lee gezien is een hevig gevecht met Anakin Skywalker!

Ik denk tevens dat we liever een goede vertolking zien door de originele acteur dan door een iets “grotere” acteur die nog een backround-kick kan geven. “We want Patrick back…even if he is not so big.”

De productie van de film is in handen van Tomorrow Film Corp. (Yoram Pelman). Scott Ziehl zou de film regisseren, maar dit is nog niet bevestigd. In augustus beginnen de opnames.

***Related Posts***
25/11/2013: Road House remake in de maak
14/11/2005: Patrick Swayze heeft kanker
14/11/2005: Road House sequel zonder Swayze

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *