Chris Tucker blokkeert Rush Hour 3

Niet enkel studio’s maken dwaze beslissingen, er zijn ook een pak idiote acteurs die Hollywood teisteren met hun opgeblazen ego. Als jullie willen weten waarom er nog geen nieuws was omtrent Rush Hour 3, dan is hier het antwoord. Dit derde deel, waar ik eigenlijk al een tijdje op zit te wachten. Waarom? Om de eenvoudige reden dat het zeer efficiënte films zijn, met een snel ritme, leuke dialogen en veel actie. De sequel was trouwens beter dan de eerste Rush Hour. Maar wat mij vooral aantrekt in de films is Jackie Chan. Altijd een plezier om de man aan het werk te zien.

Maar de man die het derde deel in de ijskast heeft geschoven is Chris Tucker. De eerste berichten die we verkregen in mei wezen er op dat Chris Tucker gewoon geen zin had in een derde film en dat hij het was afgestapt zonder echte reden. Had hij dan andere projecten? Neen, helemaal niets. Nu komt Jackie Chan met de ‘echte’ redden naar buiten, via een interview met MSNBC:

“He wants too much power. The movie company hasn’t obliged. He wants final editing rights and the final look at the movie and so on,”

“He’s still a new actor,” Chan, 51, said. “How many movies has he made? Two movies have already made him very famous and made him a lot of money. He needs to learn slowly,”

Hoe krankzinnig is dat nu? Chris Tucker wil het laatste woord hebben in de montage. Hij kan nog maar half acteren, of hij waant zich al een superster te zijn. Wie denk hij wel dat hij is? En zeggen dat een studio van plan was om 10tallen miljoenen aan deze pipo te geven voor zijn rol. Gewoon krankzinnig. Nu heb ik zoiets van, Rush Hour kan van mij den boom in. Tucker, die toch geen andere aanbiedingen krijgt, zou wel eens na dit avontuur twee keer nadenken vooraleer hij met dergelijke eisen voor de dag komt. Nu moet ik er meteen bijzeggen dat Rush Hour 3 zal inslaan als een bom en dat de acteur niet van gisteren is. Misschien kan hij er een % op de winst uithalen, maar rechten op de montage!? Wake up Tucker, je hebt een sterke positie maar je hebt iets te weinig gewicht voor een dergelijke eis.

***Related Posts***
12/08/2007: Rush Hour 3 verbannen in China
03/07/2007: Rush Hour 3 poster + trailer
06/02/2007: Chris Tucker gijzelt opnieuw Rush Hour 3
10/07/2006: Jean-Claude Van Damme vs Jackie Chan in Rush Hour 3
07/05/2006: Steven Seagal in Rush Hour 3 ?
23/11/2005: Chris Tucker haalt zijn slag thuis
30/05/2005: Rush Hour 3 op de wachtlijst
27/09/2004: Trilogies aan de kassa

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.