The Skeleton Key met Kate Hudson

Ik zit met gemengde gevoelens bij deze horror/thriller prent van Engelse regisseur Iain Softley, die verantwoordelijk is voor het knappe en intrigerende drama K-Pax, een film met Kevin Spacey en Jeff Bridges. Voor liefhebbers van sfeervolle filmmuziek, deze soundtrack van Ed Shearmurmag niet ontbreken aan uw collectie. K-Pax deed het niet zoals verwacht aan de box-office en Iain moest een paar jaartjes wachten alvorens zijn volgende project, The Skeleton Key.

Het scenario van ‘The Skeleton Key’ komt van Ehren Kruger, die eerder de Amerikaanse bewerking van The Ring en het scenario van The Ring Two schreef. Niet meteen scenario’s die vertrouwen geven, maat Ehren is toch iemand met wat ervaring. Opnieuw draait het om een jonge vrouw die op het spoor komt van mysterieuze gebeurtenissen. In de hoofdrol zien we de dochter van Goldie Hawn, Kate Hudson (Almost Famous, How To Loose a Guy in 10 Days) en de fascinerende acteur John Hurt (Alien, Midnight Express, Scandal).

korte inhoud: Ergens in de donkere bossen buiten New Orleans, in het deltagebied van Louisiana, staat het verlaten landhuis van de oudere vrouw Violet en haar zieke man Ben. De jonge Caroline (Kate Hudson) woont bij hen in als verpleegster. Geïntrigeerd door het raadselachtige gedrag van het echtpaar, gaat ze in het mysterieuze huis op onderzoek uit. Met een loper kan ze alle deuren openen en zo ontdekt ze een geheime zolderkamer waar een huiveringwekkend en levensgevaarlijk geheim verborgen ligt.

De film wordt in onze zalen verwacht op 17 augustus 2005.

4 Comments

 1. pablo

  ziet er slecht uit en cliché…

  Reply
 2. dave

  vond het ook geen geweldige trailer, maar deze keer komt dat door Kate Hudsen die ik meer als supporting actress zie dan als leading lady.

  Reply
 3. Gera

  Belachelijk goede en huiveringwekkende film. Ik heb de film gezien bij een persscreening en stond echt perplex. Ga niet teveel uit van de matige trailer, maar laat je gewoon verrassen. Naar mijn mening is dit één van de weinige thrillers die echt aanzetten tot nagelbijten

  Reply
 4. filmboy

  ik heb de film gezien en hij valt best mee!
  soms een beetje langdradig maar toch .
  tis een aanrader!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *