Opnieuw geruchten over Beetle Juice 2

Ik blijf nog altijd wel een fan van het werk van Tim Burton, ook na Batman Begins. Bij het zien van de nieuwe Willy Wonka trailer had ik al zoiets van, waarom keert hij niet terug naar zijn roots met een vervolg op Beetle Juice. En wat blijkt: er zijn effectief gesprekken aan de gang om Michael Keaton terug te vragen voor Beetle Juice 2.

Sequel nieuws is niet het meest aantrekkelijke aan filmnieuws, maar dit zou ik wel gaan zien in de bioscoop. The Houston Chronicle kon de acteur een eerste reactie vragen op de geruchten van een mogelijk vervolg.

“It would have to have Tim at least in a supervisory capacity. Heck, I’d settle for just having Tim to hang out”, zegt Keaton. “He’s 100 percent original, and who else can you say that about?”. De voormalige Batman was al enige tijd verbonden aan een mogelijk vervolg op BJ onder de title ‘Beetle Juice goes Hawaiian’, en dat sinds 1990. Dus of het er nu zal van komen blijft nog de vraag.

Maar zoals de acteur zelf toegeeft, hij zou liever te zien zijn in iets sterkere rollen als hoofdacteur. Ik hou enorm van Keaton maar als je zijn curriculum bekijkt moet je toegeven dat hij voornamelijk wordt gecast in een grote bijrol of in het gezelschap van een ander groot acteur. Ik heb de trailer gezien van zijn laatste film, White Noise, en ik moet toegeven, het ziet er nogal “statisch” uit.

4 Comments

 1. |sm|

  http://www.apple.com/trailers/wb/corpse_bride/
  http://www.imdb.com/title/tt0121164/

  deze komt blijkbaar ook nog uit dit jaar. 2 van burton dan? in juli en rond halloween.

  Reply
 2. dave

  Ik had deze film reeds gepost zo’n 5 maanden geleden.
  ;-p

  (zie link)

  Reply
 3. |sm|

  daar gaat mijn reputatie als “beste bezoeker”! :-))

  Reply
 4. Liesje

  dit weekend beetlejuice gezien. Echt wel grappig. Ik ben benieuwd wat ze met het vervolg zullen aanvangen.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *