Producers zijn niet opgezet met relatie Cruise Holmes

Het staat in alle boekjes en op diverse sites; Tom Cruise is laaiend enthousiast over zijn nieuwe vlam Katie Holmes. De producenten van War of the Worlds, waarin Tom Cruise de hoofdrol speelt, hebben het echter moeilijk met het amoureuze optreden van hun acteur en hebben hem gevraagd om iets minder opzichtig om te springen met zijn nieuwe aanwinst.

Ze zijn bang dat de openheid over de nieuwe relatie van Cruise wel eens schadelijk zou kunnen zijn voor de opbrengsten van de film. Tom, die momenteel overal promotie maakt voor War of the Worlds, steekt zijn liefde voor Katie niet onder stoelen of banken en gedraagt zich bij momenten als een echte puber. Dit gedrag zou, volgens de producers van Dream Works, een impact kunnen hebben op de promotie van de film en voor een stuk de aandacht ervan weghalen.

You can have so much attention on a particular issue that maybe the movie doesn’t get as much attention as it might, zegt executive producer Martin Levy, It’s the topic of conversation for other reasons.

Vreemd allemaal. En ik die dacht dat het om een stunt ging en dat deze Hollywood-relatie er gewoon is gekomen om de film in de aandacht te brengen. Maar misschien hebben ze hier wel een punt. War of the Worlds lijkt op die manier een beetje voorbij gestoken te zijn, met een actrice die een hoofdrol speelt in de concurrerende film Batman Begins. Want als je spreekt over de aandacht weg te halen van een promotiecampagne, denk ik dat je de impact van Batman niet mag onderschatten. Vandaag is de zwaargebouwde vleermuis trouwens te zien in de bioscoop.

1 Comment

  1. |sm|

    krijg ik dit jaar voor mijn verjaardag weer veel cinematickets zodat ik tenminste nog ne keer in de cinema geraak! ik moet nog zoveel films zien… sin city, batman, sw III, war of the worlds,…

    wat holmes en cruise betreft: ‘t zal wel koelen zonder blazen. maar tom cruise ziet er inderdaad wel tot over zijn oren verliefd uit!

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *