De cast van Mission: Impossible 3

Nog niet lang geleden kregen we te horen dat Tom Cruise twijfels had om opnieuw in de huid te kruipen van Ethan Hunt voor het derde deel van Mission: Impossible, die in beeld zal worden gezet door Alias-regisseur J.J. Abrams. Maar de boekhouders van de scientology kerk hebben hem op het rechte pad kunnen zetten en Tom is opnieuw van de partij. De draaiperiode vangt aan op 18 juli in het zonnige Italië. Als jullie vakantieplannen hebben, weet dat Spielberg ook in Europa is, voor zijn 1972 Munich Olympics Project.

Naast Cruise zullen we ook Philip Seymour Hoffman te zien krijgen als de vijand van Ethan Hunt. Hoffman, die jullie vast wel kennen van Magnolia, Happiness, The Talented Mr. Ripley en Boogie Nights, is een talentvolle acteur. Het lijkt een beetje een bizarre keuze op het eerste gezicht, maar ik ben er 100% voor te vinden. De waslijst aan uiteenlopende genres waarin hij te zien is toont aan hoe veelzijdig de acteur wel is. Op JoBlo is het volgende te lezen:


mission impossible,mission impossible 3,scientology,tom cruise,ethan hunt,philip seymour hoffman,michelle monaghan,michelle yeoh,threequelmission impossible,mission impossible 3,scientology,tom cruise,ethan hunt,philip seymour hoffman,michelle monaghan,michelle yeoh,threequelmission impossible,mission impossible 3,scientology,tom cruise,ethan hunt,philip seymour hoffman,michelle monaghan,michelle yeoh,threequelmission impossible,mission impossible 3,scientology,tom cruise,ethan hunt,philip seymour hoffman,michelle monaghan,michelle yeoh,threequel
© Paramount Pictures

Hoffman was Cruise’s top choice for the baddie in the previous Joe Carnahan version of the film that was to have starred Carrie-Anne Moss and Scarlett Johansson but because of scheduling reasons, they were unable to work out a deal. Instead, Cruise and Carnahan went with Kenneth Branagh to play the nemesis of IMF’s Ethan Hunt. But then, as you all know by now, Carnahan left the film, Cruise went on to film WAR OF THE WORLDS and Hoffman became available as the production was delayed.

Een film maken is een verschrikkelijk ingewikkelde machine. Vooral wanneer je mensen moeten samenbrengen die elk met de meest uiteenlopende filmprojecten bezig zijn. Maar eens je een draaidag vast kunt leggen loopt alles wel gesmeerd. Vooral met een M:I film waar iedereen aan wil meewerken. Toch is er nog geen zekerheid over de vrouwelijke rol, maar het heeft er alle schijn van dat de nieuwe vlam van Cruise, Katie Holmes, de rol zal krijgen. Hoewel de 28 jarige actrice Michelle Monaghan ook op de Imdb lijst staat. Maar ik zie haar nog niet de vrouwelijke hoofdrol spelen. Er waren ook nog geruchten dat Michelle Yeoh werd aangesproken voor de M:I 3, maar gezien ze ook in aanmerking komt voor de nieuwe Hannibal Lecter film lijkt dit niet meteen te gebeuren. Als ze slim is, kiest ze uiteraard voor de iets diepere rol in de Lecter franchise. Ook de wulpse Elisha Cuthbert en trash-queen Lindsay Lohan staan op de shortlist. Maar het ziet er naar uit dat Maggie Q en Keri Russell eerder in aanmerking zullen komen, naast Jonathan Rhys Meyers. Maar dit is nog allemaal speculatie. Laten we nog een week wachten en we hebben onze volledige crew.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.