Fred Durst krijgt hoofdrol in Population 436

De meeste onder jullie weten onlangs dat ik een hekel heb aan pop-idolen die de onuitstaanbare drang hebben om acteur te worden, ook al hebben ze geen beetje acteerervaring, laat staan ‘talent’ voor het vak. Er zijn uiteraard een paar uitzonderingen, maar het zijn nooit hoogvliegers geweest. Ik denk dan aan Tom Waits of David Bowie. Maar hier heb ik het over die slijmbal Fred Durst.

Ja, hij is de leadzanger van Limp Bizkit, de band die bekend werd door een cover-nummer. En zeggen dat ik ooit (voor heel even dan) een fan was van hun muziek, niet van de lead-zanger, wel van de band en dan vooral de gitaarklank. En niet die gitaarsolo’s van Fred, want dat is gewoon pathetisch. Ik kan beter zelfs na 6 tequila’s en een volledige space cake. Hun laatste cd trekt in ieder geval op de ballen. Na 4 jaar op inactief te hebben gestaan komen ze met de album The Unquestionable Truth – part1 voor de dag.

“Well, the truth is, they suck!!” In plaats van een volledige cd, brengen ze maar 7 nummers voor de volledige prijs, en geen enkel nummer is de moeite om tweemaal te beluisteren. Het lijkt alsof ze teveel naar Rage Against the Machine hebben geluisterd in plaats van met iets nieuws voor de dag te komen. Denken ze nu echt dat ik na deze ook ‘part 2’ zal kopen? Think again! Uiteraard is de troep allemaal politiek getint, gezien groepen als Green Day daarmee flink wat cd’s verkopen. Maar Fred, ik kan me niet inbeelden dat iemand enig belang zou hechten aan uw Bush geleuter. De cijfers bewijzen het. Uw cd-verkoop strand op een miezerige 20’000. In vergelijking met de 453’000 van System of a Down zou ik misschien overwegen om voortaan te profiteren van uw miljoenen en de wereld te verlossen van uw gejank.

Waar had ik het over? Ha ja, Fred als acteur! Oh boy ! Wat is die man zo op zoek naar aandacht. Eerst verspreid hij (“bewust”) een sex-tape over een affaire die hij zou gehad hebben met een model. Zijn computer die in reparatie stond zou toevallig het koppel hebben opgenomen tijdens hun intiem samenzijn. Al die moeite om te bewijzen dat hij ooit sex heeft gehad met een meisje. Grow up Fred, you make my dog wanna throw up fur balls.

Damn, ik krijg die post maar niet rond. Ik zei dus, Fred wil acteren. Wat??? Heeft hij de smaak te pakken gekregen tijdens zijn zelfgemaakte videoclip? Moet wel, hij heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de scène waar hij Halle Berry moest kussen lang genoeg duurde. Good job Fred. De clip én de muziek waren klote, maar ik denk dat iedereen nu wel heeft gezien dat jij Halle Berry heeft gekust. Waauw! Fred, you are my hero! Who’s next? Jessica Simpson? Ha neen, daarmee heb je ook al de headlines gehaald tijdens de Hard Rock Hotel party. Ik zou maar uit de buurt blijven van Nick Lachey. Telkens hij Newlyweds ziet, op het plasmascherm die Jessica voor hem heeft gekocht, moet hij waarschijnlijk terugdenken aan die sex-tape van jou. Dat kan vreselijk uit de hand lopen! Arme Nick, ik hoop dat jij geen fan was van Limp Bizkit, … of van Jackass voor hetzelfde geld (blijkbaar heeft Johnny Knoxville ook zijn fakkel aan haar kunnen doorgegeven tijdens de shoot van The Dukes of Hazzard).

Wow, ga ik hier nog bij mijn onderwerp blijven??? Fred als acteur dus. Whoehahahahaaa! Waarom wijd ik daar in godsnaam een post aan?! Iedereen weet toch dat : popster + hoofdrol = idiotie ! Het is bewezen na intensief proefonderzoek en labo-testen. En hier hebben we het, Fred Durst die indruist tegen alle wetten van het gezond verstand en de goede smaak, speelt één van de hoofdrollen in de opkomende film Population 436 (2006), althans volgens Monsters and Critics

Michelle MacLaren will direct the psychological thriller set in an idyllic town whose population of 436 has stayed the same for a century. A census worker (Sisto) is sent to find out why this is the case and discovers it is not just chance that keeps the population static. Filming will start next month in Winnipeg.

Knappe pitch en ik ben benieuwd. Maar het positieve nieuws is dat we ook Jeremy Sisto zullen terugzien. De acteur uit Six Feet Under. Ik hou van deze acteur. Ook al heeft hij kleine rolletjes, zoals in Wrong Turn, hij zorgt telkens voor afwisseling. Maar met Fred naast hem wordt dit misschien ook voor hem een onmogelijke klus om de film te redden van de ondergang. Vooral ook omdat Population 436 in handen is van tv-regisseur, Michelle Maxwell MacLaren, en eigenlijk meer een tv-producer is dan een filmregisseur.

***Related Posts***
02/03/2006: Mariah Carey opnieuw voor de camera tegen beter weten in
04/12/2005: Avril Lavigne in The Flock
04/11/2005: Bij MTV slaat de verwarring toe
02/06/2005: Fred Durst in Population 436
30/04/2005: Jessica Simpson in The Dukes of Hazzard
19/03/2005: Paris Hilton in House of Wax
04/03/2005: Pink in Catacombs
05/01/2005: Britney Spears In the Pink
04/01/2005: Jenny McCarthy in Dirty Love
02/12/2004: Usher In the Mix
15/10/2004: Marilyn Manson in Wonderland
11/10/2004: Eminem in de voetsporen van James Bond

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *