Geen Rush Hour 3 voor Chris Tucker ?

Blijkbaar zou er dan toch niet meteen een vervolg komen op Rush Hour 2. En dat is vreemd gezien de Rush Hour films echt wel kaskrakers geweest zijn en dat de regisseur met zijn cast reeds werden opgenomen in de Imdb, Rush Hour 3.

rush hour 3,chris tucker,jackie chan,threequel

Maar het probleem ligt hier bij de acteurs. Blijkbaar heeft stand-up comedian Chris Tucker er geen zin meer in.

Dit gaat in tegen alle regels van de logica en het gezond verstand. De man is geen acteertalent, laat staan dat hij andere filmprojecten heeft lopen. Sinds 1998 heeft hij geen andere rol meer gespeeld dan Detective James Carter. Hij werd er trouwens ook goed voor betaald.

Voor Rush Hour kreeg hij 3 miljoen dollar en Rush Hour 2 zomaar eventjes 20 miljoen dollar. En ik denk met de recettes die de film maakt zouden de producers hem zelfs 25 miljoen geven voor het 3de deel, wat gigantische bedragen zijn voor een B-acteur.

En gezien Jackie Chan ook niet meteen staat te springen om opnieuw het vliegtuig naar Hollywood te nemen, lijkt Rush Hour 3 in de ijskast te belanden…althans voor heel even. Komt er dan een 3de deel? Natuurlijk komt deze er ! De vraag blijft wanneer en met wie…

***Related Posts***
12/08/2007: Rush Hour 3 verbannen in China
03/07/2007: Rush Hour 3 poster + trailer
06/02/2007: Chris Tucker gijzelt opnieuw Rush Hour 3
10/07/2006: Jean-Claude Van Damme vs Jackie Chan in Rush Hour 3
07/05/2006: Steven Seagal in Rush Hour 3 ?
23/11/2005: Chris Tucker haalt zijn slag thuis
27/09/2004: Trilogies aan de kassa

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *