Stallone interesse in Edgar Allen Poe film

Dat Sylvester Stallone vele up’s en down’s kent is duidelijk. Af en toe is de actie-ster te zien in toch wel opmerkelijke films zoals: Rocky en Cop Land, maar meestal verzamelt hij de Razzie Awards (met 30 nominaties en 10 awards…tot dusver). Hij heeft zich een tijdje moeten herbronnen in de tv-serie The Contender, een serie over een bokserdie nog niet tot bij ons is uitgekomen.

Nu blijkt dan de spierbundel opnieuw wil gaan regisseren, en nog niet met het eerste beste scenario. Blijkbaar zou hij al enige tijd bezig met Poe (2007) naar het verhaal van Edgar Allen Poe (zijn oeuvre), de gothic-horror schrijver die een mysterieus leven leidde. In 1849 werd zijn levenloze lichaam teruggevonden in de goot. Coming Soon schrijft het volgende:

Volgens Variety zou het Bulgaarse productiehuis Millennium Films/Nu Image (van David Varot) de film van Sylvester Stallone produceren en distribueren. Voor de hoofdrol kiest Stallone voor Robert Downey Jr.. Een vrij goede keuze als je het mij vraagt.

En Stallone heeft nog meer plannen. Na zijn film Notorious over de dood van rappers Tupac en Biggie, wil hij nog een 4de Rambo draaien (zie ook vorige post). Volgens Moviehole zou het Bulgaarse productiehuis ook de rechten hebben opgekocht van Miramax/Dimesion voor een nieuwe Rambo-film. Rambo IV (2007) zal voor een stuk in Bulgarije en een stuk in India gedraaid worden.

Volgens Stallone zou het 4de deel beginnen bij Rambo die zich een beetje heeft teruggetrokken met zijn gezinnetje. Toch krijgt hij het aan de stok met een aantal hooggeplaatste machthebbers die er niet voor terugschikken om het 10-jarige dochtertje van de Green Beret en Vietnam-veteraan te kidnappen. (Whate were they thinking ???) Maar net zoals John Matrix (Arnold Schwarzenegger) in Commando, zal Rambo dit niet pikken. Verwacht u maar aan een hoog schiet- en klopgehalte.

Geen Al-Quida dus, zoals eerder verwacht maar een actie op kleinere schaal, waarin Stallone waarschijnlijk de fakkel zal overdragen aan een nieuwe en jongere actie-held.

***Related Posts***
17/05/2007: De eerste John Rambo afbeeldingen
10/02/2007: Julie Benz in de armen van John Rambo
10/10/2006: Rambo IV: The Serpent’s Eye plot
29/09/2006: Sylvester Stallone in Pradator 3
11/07/2006: Rocky Balboa a.k.a. Rocky 6 trailer
11/04/2006: Rambo IV plot
15/12/2005: De Rocky Balboa Blog
25/11/2005: Castingnieuws voor Rocky Balboa
27/08/2005: Mr. T in Rocky 6
27/10/2004: Rambo 4: Al-Quida Strikes Back…?

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *