Vin Diesel zet een paar zaken recht

Een tijd geleden konden we op verschillende forums lezen van Pierce Brosnan uitzinnig veel geld vroeg voor zijn rol als James Bond. Of dit uiteindelijk de waarheid is, valt moeilijk te achterhalen. Vaak zijn er andere motieven die meespelen, maar die de studio niet meteen publiek wil maken. In een interview van Metro Caf├ę met Vin Diesel gaf hij zijn ongezouten commentaar over de xXx: State of the Union. Vin Diesel bedankte voor de rol en Ice Cube mocht zijn plaats innemen. Toen ze hem vroegen of het waar was dat hij 30 miljoen dollar vroeg voor de vertolking van Xander Cage in de xXx sequel zei hij het volgende:

You have to know where these storied come from and understand the tactics behind them. If someone wants you to be in a film and you don’t want to do it, they won’t say you didn’t do it because the script sucked.

No, they’ll say you asked for a ridiculous salary.Of course. And you have to accept that’s the way it is.

OK, dit is duidelijk. Hij heeft dus de sequel geweigerd omdat het verhaal hem niet aanstond. Diesel lijkt wel een soort Schwarzenegger machine, maar blijft toch bescheiden. Op de vraag of hij net zoals Arnold ooit in de politiek zou stappen zei hij:

I would go into politics if I wasn’t a moron. What can I do? I’m a monkey.

Lol. Toch denk ik dat Arnold zich daarover niet veel zorgen maakt.

***Related Posts***
07/12/2006: Vin Diesel wordt dan toch geen Hitman
22/10/2005: Vin Diesel wordt Hitman
13/06/2005: The Fast and the Furious 3 in de startblokken
24/04/2005: xXx: State of the Union
11/03/2005: Vin Diesel aast op een 3de Riddick film
07/09/2004: The Chronicles of Riddick review

1 Comment

  1. |sm|

    van mij mochten er bij deze knapperd toch ook een paar pictures. zoals ge bij de dames doet op je blogje! ­čśë

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *