Monica Bellucci in nieuwe Terry Gilliam film

Goed nieuws voor fans van Terry Gilliam. Na het fataal afgelopen filmproject over Don Quichotte, te zien in de schitterende documentaire Lost in La Mancha, heeft de regisseur van Twelve Monkeys, The Fisher King, Brazil twee films op stapel. De eerste komt uit in augustus van dit jaar onder de titel The Brothers Grimm, met in de hoofdrollen Monica Belluci in de rol van Queen Mirror en Matt Damon en Heath Ledger als de gebroeders Will en Jake Grimm. Geniet alvast van de fantastische schetsen van production designer Guy Dyas.

Daarna in september volgt de verfilming van Mitch Cullins Tideland. Hier is de officiële site van de film. Het is sinds de The Fisher King, de film met Robin Williams die opzoek was naar de Heilige Graal in New York City, dat Terry Gilliam en Jeff Bridges nog hebben samen gewerkt. Ik kijk er al naar uit.

3 Comments

 1. |sm|

  da’s nog eens een madam met stijl.
  ik zal de film in mijn lijstje “niet uit het oog verliezen” zetten! 😉

  Reply
 2. frekke

  geil geil …
  Ik ben er nog niet helemaal uit of ze eigenlijk wel een goeie actrice is …

  Reply
 3. Tim

  Mooie fotocollectie van Monica Bellucci. Spijtig dat deze Terry Gilliam film zo ontgoocheld was. Eén van de zeldzame keren waar hij de bal volledig mis slaat.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *