The Legend of Zorro opnieuw met Antonio Banderas en Catherine Zeta-Jones

Het is al een tijdje geleden, maar hier heb ik zo tussendoor nog wat filmnieuws over de nieuwe zorro-film. Toen ik de eerste film zag had ik zoiets van Antonio Banderas is de geknipte zorro. Hij heeft de charme, intelligentie, humor, charisma en de fysieke kracht voor de rol. Ik hield enorm veel van The Mask of Zorro en kijk dus uit naar de nieuwe The Legend of Zorro, in een regie van Martin Campbell en een scenario van Alex Kurtzman en Roberto Orci.

Maar bij het zien van de trailer heb ik zo mijn bedenkingen over de kwaliteit van de film. De titel van de prent mag dan wel zonder nummer zijn, het ziet er echt uit als een uitgemolken sequel die teert op het succes van de eerste. Ik mis Anthony Hopkins. Ik denk niet dat het duo Banderas en Catherine Zeta-Jones genoeg reliëf kunnen brengen in het verhaal. Bij het zien van de eerste beelden zie ik explosies, een paard op een treinwagon, een paar zweepslagen en niet meteen iets wat mijn aandacht kan trekken.

Ik hou ook niet van Zeta die nu plots is omgetoverd tot sidekick van zorro. Dit is gewoon belachelijk. Wat denken jullie van de trailer?

*** The Legend of Zorro trailer ***

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *