Mr. and Mrs. Smith met Brad Pitt en Angelina Jolie

Een andere trailer die jullie niet mogen missen is de laatste van Mr. And Mrs. Smith. Voor mensen die snakken naar vuurgevechten en explosies, deze film brengt soelaas. Ook de ‘boys’ die komen voor Angelina en de ‘girls’ voor voor Brad Pitt, zullen zeker aan hun trekken komen.

Kortom, de trailer ziet er voortreffelijk uit, hoewel ik een gigantisch déjà-vu gevoel heb bij deze typische zomer-blockbuster.

Deze film trekt echt op True Lies. Ik had net dat tikkeltje meer creativiteit verwacht. De persoon die alle aandacht naar zich toe trekt is zonder enige twijfel Vince Vaughn (Return to Paradise, Dodgeball). Hij is gewoon zo zalig, ook al heeft hij waarschijnlijk weinig screentime in de film.

Oh ja, deze film heeft niets te maken met de deze Hitchcock film, los van het feit dat het koppel ook geheimen houden voor elkaar en ze allebei de naam ‘Smith’ dragen. Maar is wél gebaseerd op de gelijknamige serie Mr. & Mrs. Smith met Scott Bakula en Maria Bello.

2 Comments

 1. |sm|

  ik kan wel genieten van zo’n film.
  ik ben wel halverwege de trailer gestopt omdat ik nog niet te veel wil gezien hebben. maar je kan inderdaad al een beke raden wat er op een bepaald moment gaat gebeuren… maar los daarvan, ik ben wel klaar voor dit stukje brainless entertainment!
  🙂
  en ze mogen er beiden wel zijn, jolie en pitt! :-))

  Reply
 2. dries

  deze film lijkt me wel lachen geblazen, al vermoed ik dat jennifer anniston er niet de humor van in zal zien.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.