The Dukes of Hazzard kalender

Ik had het een paar post geleden al over de The Dukes of Hazzard film waarin Jessica Simpson zal waggelen in haar cowboy boots en haar kortgeknipte jeans (now that’s what I am talking about). Wel de trailer is zo pas on-line gezet door Rope of Silicon. Check it out! Het ziet er leuk uit! Maar met trailers moet je opletten. Het is geen garantie op een geslaagde film. Toch ziet de trailer er knap uit en dat is reeds een stap in de goede richting. De paar lijntjes dialogen van Jessica kwamen er ook soepel uit. Ik ben echt benieuwd naar meer !

***Related Links***
poster: The Dukes of Hazzard poster
Calendar: Front Page, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *