Bob Dylan vertolkt door 7 acteurs

De fans van Bob Dylan kunnen zich verheugen aan het volgende filmnieuws. Blijkbaar zou er een bio-pic in voorbereiding zijn van de zanger, met een wel heel eigenzinnige en verrassende aanpak. De vertolking van het personage zal namelijk gebeuren door een 7-tal acteurs, en niet van de minste. Regisseur Todd Haynes zal het verhaal van de levende legende vertellen via de eigenschappen van 7 aparte individuen. Zes daarvan zijn reeds bekend: Cate Blanchett, Colin Farrell, Julianne Moore, Charlotte Gainsbourg , Adrien Brody en Richard Gere. De zevende acteur zou een zwarte acteur zijn. De filmdeal zou moeten ondertekend worden tijdens het filmfestival van Cannes, waar menig filmproducties het daglicht zien tussen de caviar en de champagne. De titel van het project heet: I’m Not There: Suppositions on a Film Concerning Dylan.

Als je het mij vraagt een heel verrassende affiche met een heel bijzondere aanpak. Ook de eerste keer dat een mannelijk personage wordt vertolkt door een vrouw, wat zeg ik; 3 vrouwen! Dit wordt echt een creatief filmproject om naar uit te kijken. Toch is het concept van verschillende acteurs die 1 personage vertolken niet helemaal nieuw. Happiness regisseur Todd Solondz heeft een jaar geleden een gelijkaardig filmproject afgeleverd met Palindromes. Daarnaast is er nog een tweede tv-film over Dylan, van de hand van meester Martin Scorsese: Bob Dylan Anthology Project.

***Related Sites***
official site: BobDylan.com
site: Bringing It All Back

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *