Eerste afbeeldingen uit Mr. and Mrs. Smith

Gezien Arnold Schwarzenegger uit de picture is moeten we het nu stellen met alternatieve action hero’s. Zo heb je Vin Diesel die nu te zien is in The Pacifier, als een ontslagen SEAL-militair die een nieuwe missie als kinderoppas krijgt. Ook Brad Pitt en Angelina Jolie maken kans op de ‘vacante’ titel, met hun Mr. and Mrs. Smith.

korte inhoud: John (Brad Pitt) en Jane Smith (Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon lusteloos huwelijk. Maar ze hebben elk een eigen geheim: ze zijn beruchte huurmoordenaars, in dienst van twee concurrerende bedrijven. Als de waarheid aan het licht komt, krijgen John en Jane de opdracht om elkaar te vermoorden… Doet trouwens een beetje denken aan True Lies meets Bad Boys II.

Ik ben zo geen grote Brad Pitt fan. Ik mis hem gewoon in serieuze film met enig dramatisch gewicht. Daarentegen kan Angelina Jolie me altijd wel bekoren. Niet enkel een schoonheid maar tevens ook nog eens een actrice zoals geen ander. Zelfs al hangt ze half uit een raam met haar rok in de wind. Tijdens de opnames waren er tevens geruchten over een affaire tussen de twee hoofdrolspelers, al hebben geen van beiden het ooit bevestigd. Het zou zelfs de oorzaak zijn geweest van de breuk tussen Pitt en echtgenote Jennifer Aniston. De rol van Mrs. Smith zou eigenlijk naar Nicole Kidman gaan. Toen zij echter afviel wilde Pitt in eerste instantie ook niet meer. Gelukkig kwam hij terug toen hij hoorde dat Jolie zijn vrouw zou gaan spelen. De regie van de film ligt in handen van Doug Liman, die eerder The Bourne Identity maakte.

pics: 1 en 2

***Related Posts***
11/06/2005: Mr. & Mrs. Smith reviews
07/05/2005: Mr. and Mrs. Smith trailer
30/01/2005: Angelina Jolie in The Good Shepherd

***Related Site***
official site: http://www.mrandmrssmithmovie.com

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *